Setari Cookie-uri

Nașii Andei Adam și ai lui Joseph fac primele declarații după nunta spectaculoasă a finilor

Anda Adam și Joseph au trăit clipe de neuitat la nunta lor spectaculoasă, organizată pe 29 iunie. Nașii lor, Oana și Gerald Ciolacu, veniți special din Las Vegas, au împărtășit primele impresii legate de eveniment.

Sâmbătă, 29 iunie, Anda Adam și Joseph au trăit unul dintre cele mai speciale momente din viața lor, căsătorindu-se religios într-o ceremonie plină de emoții și fast. După slujba de la biserică, proaspeții miri, împreună cu nașii și invitații, s-au îndreptat spre un club din București pentru o petrecere de neuitat. Nașii lor, Oana Ciolacu și Gerald, au venit special din Las Vegas pentru a participa la acest eveniment.

Anda Adam a strălucit în două rochii impresionante. Pentru ceremonia religioasă, a purtat o rochie voluminoasă, decorată cu pietre prețioase, care a atras toate privirile. La petrecerea de seară, artista a optat pentru o rochie crem, cu crăpătură pe picior și mâneci supradimensionate, la fel de elegantă și spectaculoasă. Joseph, la rândul său, a ales ținute elegante, completând perfect imaginea de cuplu de vis.

Citește și:

Nașii, Oana Ciolacu și Gerald, stabiliți în Las Vegas, au fost de asemenea la înălțime, fiind prezenți în emisiunea lui Dan Capatos de la Antena Stars pentru a-și împărtăși impresiile despre nunta de vis a finilor lor.

„Peste măsura așteptărilor. Faptul că ea este un artist și-a pus amprenta altfel, a fost alt concept, altfel de nuntă, nu am mai văzut”, a declarat nașa Oana Ciolacu.

Deși evenimentul a fost unul de neuitat, Oana a recunoscut că a întâmpinat câteva dificultăți legate de ținută.

„Au fost emoții, m-a încurcat puțin rochia, prima rochie, pentru că am fost la probă cu alți pantofi, după care am avut alți pantofi la momentul evenimentului și călcam cam greu, dar am stat în picioare. Mi-am propus mai multe ținute, dar nu am avut timp să mă schimb, nu am avut timp să mănânc”, a adăugat ea, conform Spynews.

Citește și:

Oana și Gerald i-au cunoscut pe Anda Adam și pe Joseph pe platourile de filmare ale peliculei „Miami Bici 2”, produsă de Codin Maticiuc și Matei Dima, unde soțul artistei a jucat un rol. Recent, Anda și Joseph i-au vizitat pe nașii lor în Las Vegas, unde au petrecut împreună și au asistat la un concert al celebrului DJ David Guetta.

„Ne-am cunoscut la Hollywood. Pe platourile de filmare de la «Miami Bici 2». Mi-a plăcut foarte mult, pentru că ne-a ajutat. Ea, având experiență, ne ghida cum să ne pregătim. Cum să ne controlăm emoțiile. Ditamai diva Anda Adam era prin copaci și ne făcea reel-uri. Ne-a ajutat foarte mult. M-a impresionat. Cum am perceput-o eu din spatele ecranului și ce am văzut în realitate. Pe noi ne-a onorat invitația de a fi nași. Sunt oameni extraordinari, cu principii de viață, și noi am avut o chimie bună de cuplu. Au venit în Las Vegas. Am mers împreună la David Guetta, ne-am distrat și acasă”, a povestit Oana Ciolacu pentru Antena Stars.

Citește și:

Stabiliți în Statele Unite de mai bine de două decenii, Oana și Gerald Ciolacu dețin o afacere în domeniul imobiliar în Las Vegas. Relația lor cu Anda Adam și Joseph a evoluat într-o prietenie strânsă, consolidată prin evenimente speciale precum nunta din acest weekend.


Kudika
2 Iulie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.