Setari Cookie-uri

Bombă în showbiz! Gabi Bădălău și Ramona Gabor, din nou împreună după 15 ani

Gabi Bădălău și Ramona Gabor s-au reîntâlnit după 15 ani după ce au încheiat o relație frumoasă ce a durat cinci ani.

Surpriză de proporții în lumea mondenă! Gabi Bădălău și Ramona Gabor s-au regăsit după 15 ani, într-o seară plină de amintiri la Brasserie. Cei doi, care au format un cuplu timp de cinci ani, s-au privit lung în ochi, într-o atmosferă încărcată de nostalgie. Ramona, sora Monicăi Gabor, și Gabi Bădălău, cunoscutul afacerist, au petrecut împreună o seară specială, iar primele imagini cu ei au fost publicate de CANCAN.RO.

Relația lor, presărată în trecut cu momente frumoase, dar și cu incidente notabile, cum ar fi testul întins de Bădălău când s-a dat drept milionarul Ioan Niculae pentru a verifica fidelitatea Ramonei, pare acum doar o amintire. Timpul a vindecat rănile, iar imaginile recente sugerează o posibilă reaprindere a flăcării dintre cei doi.

Citește și:

Ramona Gabor a fost însoțită la restaurant de Irina Columbeanu, nepoata ei, venită din America pentru a-și vizita tatăl, Irinel Columbeanu, după mulți ani de separare. Întâlnirea dintre Ramona și Gabi a fost plină de tandrețe și zâmbete, semn că cei doi au lăsat în urmă tensiunile și se bucură din nou de compania celuilalt. Această reuniune coincide cu despărțirea definitivă a lui Gabi Bădălău de Bianca Drăgușanu, despre care se speculează că simțea iminenta revedere dintre cei doi foști.

Scandalurile din trecut nu au fost uitate complet. Acum un an, relația de prietenie dintre Bianca Drăgușanu și Ramona Gabor s-a destrămat brusc, după ce Monica și Ramona Gabor s-au întâlnit cu Gabi Bădălău în România, fără a o include pe Bianca în planurile lor.

Citește și:

„Sunt bine, dar nu mai vreau să mai expun detalii din viața mea personală, pentru că orice spun se exploatează și sunt lucruri care, momentan, nu-mi fac bine și nu cred că mi-au făcut vreodată”, a declarat atunci Bianca, vizibil iritată de situația creată.


Kudika
3 Iulie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.