Setari Cookie-uri

Florin Dumitrescu, despre relația cu Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu: Practic, e vorba de...

După o perioadă dificilă, cei trei bucătari se întorc pe micile ecrane, alături de Gina Pistol. Cum se înțeleg, de fapt, cei 3 chefi?

Florin Dumitrescu, unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați chefi din România, a vorbit deschis despre relația sa cu Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu, colegii săi de la emisiunea „MasterChef România”. Deși cei trei bucătari au ajuns celebri datorită aparițiilor TV, puțini cunosc dinamica relației lor din afara platourilor de filmare.

După ce au traversat o perioadă profesională dificilă, Dumitrescu, Bontea și Scărlătescu se întorc pe micile ecrane, spre bucuria fanilor. Cu această ocazie, Florin Dumitrescu a dezvăluit că relația lor este mai degrabă un parteneriat solid, construit pe respect și profesionalism, decât o prietenie convențională.

„Practic, e vorba de un parteneriat aici. E o prietenie care nu se manifestă cu vacanțe împreună sau cu gesturi din astea de prietenie. E mult mai mult un parteneriat. Cel puțin eu așa consider. Fiecare dintre noi avem defectele și calitățile care fac această echipă să funcționeze așa cum funcționează”, a declarat Florin Dumitrescu pentru Unica.ro.

Citește și:

O altă veste bună pentru fani este revenirea Ginei Pistol, care se va alătura proiectului după o absență de peste un an și jumătate. Florin Dumitrescu s-a declarat foarte fericit și recunoscător pentru întoarcerea ei, subliniind că prezentatoarea TV aduce o empatie și o umanitate deosebite în echipă.

„Îmi oferă o relaxare, cumva. Gina are nativ o empatie pe care o aduce în platou, se leagă foarte mult cu concurenții, reușește să ne transmită și nouă emoțiile lor, este foarte umană. Nouă ne place de Gina. Ne place felul în care ea se raportează la concurenți, la situațiile prin care trecem. E și mână de fier atunci când trebuie să fie mână de fier, e și drăguță când trebuie să fie drăguță. Chiar ne bucurăm că Gina este persoana cu care colaborăm și, sincer, prin această mutare a ei, acum grupul de trei a devenit de patru, de fapt”, a precizat bucătarul.

Citește și:

Kudika
3 Iulie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.