Setari Cookie-uri

Cătălin Scărlătescu, detalii despre nunta cu Doina Teodoru. Cum va arăta meniul de nuntă: Trebuie să fie mult mai interesant...

Ce vor mânca invitații la nunta lui Cătălin Scărlătescu?

Filmările pentru noul sezon al emisiunii MasterChef au început în forță, iar fanii sunt nerăbdători să-i vadă din nou pe micile ecrane pe cei mai cunoscuți chefi din România: Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu. Sub conducerea Ginei Pistol, formula consacrată promite un sezon plin de surprize și preparate delicioase. Cătălin Scărlătescu a acordat un interviu exclusiv pentru CANCAN.RO, în care a vorbit despre începuturile sale în bucătărie, dar și despre nunta cu actrița Doina Teodoru.

Într-un interviu de zile mari, Cătălin Scărlătescu a rememorat începuturile sale în bucătărie, în anul 1989, când spăla vase și curăța cartofi. În prezent, Scărlătescu este nu doar un chef prolific, ci și partenerul de viață al actriței Doina Teodoru, cu care se gândește la căsătorie.

Citește și:

„La toate vasele. N-ai văzut tu în poze, în filme și prin toate restaurantele pe unde te-ai plimbat câte vase am spălat eu. La un moment dat munceam la Orizont, în Predeal, m-au băgat la cartofi și m-au uitat acolo vreo șase-opt luni. Și pe vremea aia nu erau cartofii congelați. Luai cartofii cu sutele de tone, le băgai în beci și acolo rămâneau. Și cineva trebuia să aibă grijă de ei tot timpul”, a povestit Scărlătescu.

Scărlătescu a subliniat că, deși pare că este cel mai dur dintre cei trei jurați, în realitate este un mentor blând și atent, mereu gata să ajute tinerii bucătari să urce pe scara profesională, la fel cum și el a fost ajutat la începuturi.

„Pare că eu sunt căpcăunul, doar că nu-i așa. Tu știi foarte bine că eu sunt un om blând. Sunt un om care îi ajută pe cei mai tineri să urce în bucătărie, pentru că și eu la rândul meu am fost ajutat”, a spus chef-ul.

Citește și:

Întrebat despre planurile de nuntă cu Doina Teodoru, Scărlătescu a dezvăluit că nu are încă o dată fixată, dar știe sigur că va fi o petrecere relaxată, departe de formalitățile rigide. El își dorește ca meniul să fie variat și accesibil, fără a impune invitaților preparate sofisticate.

„În mintea mea, un meniu de nuntă trebuie să fie mult mai interesant – o pajiște, un bufet, să mănânce lumea ce vrea, când vrea. Să nu oblig omul, să-i îndes pe gât orice nebunie creată de vreun bucătar, iscusit sau nu”, a explicat Scărlătescu.


Kudika
3 Iulie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.