Setari Cookie-uri

Advertorial UNTOLD, Banca Transilvania și VISA lansează cardul UNTOLD BT VISA

 UNTOLD, unul dintre cele mai mari festivaluri de muzică din lume, în parteneriat cu Banca Transilvania și Visa, anunță lansarea pentru al doilea an consecutiv a cardului virtual animat UNTOLD BT Visa. Cardul este disponibil într-o ediție limitată și este inspirat de conceptul creativ al ediției 2024 a festivalului, "Human is Nature".

Cardul UNTOLD BT Visa se remarcă printr-un design animat unic, care celebrează natura în toată splendoarea ei. Design-ul surprinde armonia și forța naturii, reamintindu-ne că esența acesteia este parte integrantă din noi. Granițele dintre realitate și concept se estompează, reflectând ideea că omul este, în esență, natură.

Fanii festivalului UNTOLD pot accesa acum cardul UNTOLD BT Visa direct din aplicația BT Pay, având ocazia de a se bucura de o gamă largă de avantaje pe tot parcursul anului. Cu zero costuri de emitere și administrare, acest card nu doar facilitează cumpărăturile în magazine și online, dar oferă și beneficii semnificative: 15% reducere la produsele oficiale UNTOLD pe durata festivalului, transformând fiecare achiziție într-o amintire frumoasă, 15% reducere la toate produsele MyGeisha, fie că sunt achiziționate online sau în magazinele fizice, pentru a adăuga un strop de eleganță experiențelor zilnice, 20% discount la consultațiile din policlinicile Regina Maria, între 15 iulie și 15 octombrie, pentru a te asigura că sănătatea ta primește cea mai bună îngrijire.

În perioada 3-14 iulie, deținătorii cardului UNTOLD BT Visa, atât cei existenți cât și noii utilizatori, au șansa de a trăi experiența completă de festival care include abonamente la UNTOLD 2024 Cluj-Napoca, cazare, tur în culise, dar pot beneficia și de abonamente la festivalul UNTOLD la un preț special de 129 euro + taxe. Această ofertă este disponibilă în limita stocului și reprezintă o ocazie excelentă de a participa la unul dintre cele mai mari evenimente muzicale ale anului.

Acest card inovator nu este doar un mijloc de plată, ci și o piesă de colecție care captează esența și magia festivalului UNTOLD. Designul animat, inspirat de conceptul "Human is Nature" al ediției 2024, aduce un omagiu naturii și reamintește că purtăm esența acesteia în noi.

Cardul UNTOLD BT Visa va aduce și o pată de culoare și de magie fanilor festivalului, datorită design-ului exclusivist și se vrea a fi și o modalitate unică de a sărbători și păstra amintirile de la UNTOLD 2024, oferind beneficii și experiențe pe tot parcursul anului, dar și premii pentru cei care-l solicită: 4 Backstage & 4 Front of House Tour și două sesiuni de Meet & Greet cu artiștii UNTOLD.

Noul card poate fi emis direct din aplicația BT Pay și garantează o experiență de plată sigură și comodă, combinând inovația Visa cu energia și spiritul vibrant al festivalului UNTOLD.

UNTOLD, festival care ocupă locul 3 în Top 100 Festivals la nivel mondial, va avea loc între 8 și 11 august în Cluj-Napoca. Ediția de anul acesta promite să fie o altă experiență memorabilă, cu peste 250 de artiști internaționali și naționali, inclusiv live act-uri în premieră pentru România și un lineup în are sunt incluși cei mai mari DJ ai lumii.


Kudika
4 Iulie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.