Setari Cookie-uri

Laurențiu Reghecampf, prins în căsnicia cu Anamaria Prodan? După doi ani, divorțul nu este încă finalizat

Laurențiu Reghecampf a explicat în podcastul lui Ameri Nasrin motivul pentru care nici până în ziua de astăzi nu a divorțat de Anamaria Prodan.

Aproape doi ani au trecut de când Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au decis să pună capăt căsniciei lor, însă disputa dintre cei doi este departe de a se încheia. Antrenorul Laurențiu Reghecampf a adus recent acuzații dure împotriva fostei sale soții, dezvăluind detalii despre divorțul nesoluționat și un scandal legat de bunurile comune evaluate la 500.000 de euro.

Laurențiu Reghecampf susține că bunurile au fost furate de pe proprietatea Anamariei Prodan, în timp ce aceasta afirmă că el le-a vândut. Conflictul escaladează, fiecare parte având propria versiune a evenimentelor. Reghecampf a subliniat că Anamaria întârzie deliberat finalizarea divorțului, simțindu-se prins într-o căsnicie din care nu poate ieși.

Citește și:

„N-am cum să-ți plătesc apa și curentul când tu vii cu Ronald sau cu Nicky sau cu Micky și stai cu el. N-am nici o problemă, stai cu cine vrei, dar trebuie să ți le plătești!”, a declarat Laurențiu Reghecampf într-un podcast cu Ameri Nasrin.

Acesta a explicat că refuză să suporte cheltuielile locuinței în care Anamaria locuiește cu actualul ei iubit, Ronald Gavril.

Laurențiu Reghecampf își dorește să încheie acest conflict cât mai curând, pentru ca fiecare să își vadă de viața sa. El consideră că finalizarea divorțului ar permite ambilor părinți să se ocupe direct și necontrolat de fiul lor, Laurențiu junior (Bebe).

„Îmi doresc și mâine să se termine divorțul și fiecare dintre noi să meargă liniștit pe drumul lui. De ce? Pentru că atunci ambii am avea posibilitatea să ne ocupăm de Bebe, în mod direct și necontrolat”, a spus Reghecampf.

Citește și:

Deși relația cu fiul său nu este încă perfectă, Laurențiu speră că în timp lucrurile se vor îmbunătăți.

„Cu Bebe relația nu este 100% ok, dar cu siguranță în scurt timp relația va intra pe un drum normal. Sunt sigur că el va crește, va înțelege lucrurile și vom avea o discuție amândoi fără să fie controlată de nimeni”, a adăugat antrenorul.

Anamaria Prodan a declarat că nu a dorit să intre într-un nou conflict cu fostul ei soț. Ea a explicat că Poliția a fost chemată la domiciliul său după acuzațiile lui Reghecampf privind furtul bunurilor. Anamaria consideră că situația ar fi putut fi rezolvată mai ușor dacă Laurențiu ar fi contactat-o direct.

Impresara a subliniat că bunurile în discuție nu ar aparține fostului ei soț, ci fiului lor, Bebeto.

Citește și:

„Dacă nici Bebe nu poate să facă nimic, să îi explice că mi-e rușine, că mă fac de râs, nu aveam ce să facem mai mult. Nici nu este pe numele lui, deci rușine mai mare, se uitau polițiștii ca la circ”, a spus Anamaria Prodan la Xtra Night Show.


Kudika
4 Iulie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.