Setari Cookie-uri

Ce spune Evelin, fiica Andei Adam, despre nunta mamei sale: M-a bufnit un pic plânsul...

Micuța Evelin a strălucit la nunta mamei sale. Ea a povestit cum se înțelege cu Yosif Mohaci și cum s-a simțit în ziua în care mama ei a purtat rochia de mireasă.

Evelin, fiica de 8 ani a cântăreței Anda Adam, a atras toate privirile la nunta fastuoasă a mamei sale cu Yosif Mohaci, eveniment ce a avut loc sâmbătă, 29 iunie 2024, la Mănăstirea Cașin, urmat de o petrecere extravagantă în stil libanez la Hotelul Marriott din Capitală.

Îmbrăcată într-o rochiță aurie, asortată cu cea a mamei sale, Evelin a strălucit într-o ținută cu pene în jurul umerilor și paiete în partea de jos a rochiei. Coafura sa a fost simplă, dar elegantă, cu părul din față strâns într-o împletitură discretă, iar un colier prețios i-a împodobit gâtul. Cu toate că nu-și văzuse rochia înainte de nuntă, Evelin a mărturisit pentru Wowbiz că i-a plăcut, deși a avut unele inconveniente:

Citește și:

"Mami mi-a ales rochia, eu nu știam ce rochie îmi face, nu știam nimic, dar chiar îmi place, doar că nu pot să stau în ea, e grea și mor de cald în ea."

Emoțiile au fost puternice pentru micuța Evelin, care a dezvăluit că a plâns atât la biserică, cât și înainte de a ajunge acolo. Ea a avut un rol important în ceremonie, ținând trena imensă a mamei sale, alături de fetița nașilor veniți din Las Vegas, care a purtat o rochie similară.

”Am plâns la biserică, dar și înainte să ajungem m-a bufnit un pic plânsul”, a mărturisit ea.

În timpul petrecerii, Evelin a fost comparată de invitați cu frumoasa Vanessa Paradis din tinerețe, remarcându-se prin delicatețe, feminitate și farmec, evidențiate și de strungăreața sa.

Citește și:

Evelin a vorbit deschis despre relația cu noul său tată, francezul Yosif Mohaci, descriindu-l ca fiind "miștocar" și mereu pus pe glume. Ea a povestit un episod amuzant care ilustrează relația lor:

"Eram la mare, mă jucam cu niște prieteni și mi-a intrat o așchie în picior. Eu mă chinuiam cu mami să o scot, plângeam, și el tot făcea mișto de mine. M-a făcut să râd. E mereu pus pe glume.", a mai spus micuța.


Kudika
4 Iulie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.