Setari Cookie-uri

Vanessa Hudgens a născut! Primele imagini cu bebelușul ei

Actrița Vanessa Hudgens a născut, iar paparazii au surprins-o în timp ce își ținea bebelușul în brațe, la externarea din spital.

Vanessa Hudgens, celebra actriță în vârstă de 35 de ani, și soțul său, Cole Tucker, jucător de baseball în vârstă de 28 de ani, au devenit părinți pentru prima dată. După patru ani de relație, cuplul a fost surprins de paparazzi de la Page Six părăsind un spital din Santa Monica, împreună cu bebelușul lor.

În imaginile obținute de publicație, Vanessa Hudgens poate fi văzută ținându-și copilul în brațe în timp ce era transportată într-un scaun cu rotile, purtând pantaloni negri, o cămașă largă albastră și o pereche de ochelari de soare. Cole Tucker, la rândul său, a optat pentru o ținută lejeră, formată dintr-un hanorac, pantaloni scurți negri și papuci.

Momentan, sexul nou-născutului și data exactă a nașterii nu au fost dezvăluite publicului. Ziua în care au părăsit spitalul a fost cu adevărat specială pentru Vanessa Hudgens, aceasta sărbătorind atât externarea din spital, cât și ziua de naștere a soțului său, care a împlinit 28 de ani.

Citește și:

„La mulți ani pentru bucățica mea de rai @cotuck. Faci lumea un loc mai luminos doar prin simpla ta existență”, a scris Vanessa Hudgens pe Instagram, în descrierea mai multor imagini adorabile în care apare alături de Cole Tucker.

Vanessa Hudgens și Cole Tucker s-au căsătorit în secret la sfârșitul anului trecut. Potrivit publicației People, actrița și sportivul au spus „DA” într-o ceremonie intimă desfășurată în Tulum, Mexic. Managerul actriței, Evan Hainey, a felicitat cuplul printr-o postare pe rețelele sociale:

„Felicitări @vanessahudgens & @cotuck pentru frumoasa voastră nuntă din acest weekend! Îmi place să vă văd pe amândoi atât de fericiți!”

Citește și:

Cuplul formează o pereche din 2020, iar la începutul anului trecut s-au logodit.

„DA. Nu am putea fi mai fericiți”, a scris Vanessa în descrierea unei fotografii în care dezvăluia inelul de logodnă primit de la Cole.

Într-un interviu pentru publicația People, Hudgens a mărturisit că a fost luată prin surprindere de cererea în căsătorie:

„Am fost extrem de surprinsă. Cu siguranță vorbisem despre asta, dar nu mă așteptam să se întâmple așa cum s-a întâmplat și în momentul în care s-a întâmplat. Cu siguranță m-a prins cu garda jos și m-a făcut să plâng.”

În cadrul emisiunii Today with Hoda & Jenna, Vanessa Hudgens a vorbit despre relația cu Cole Tucker, dezvăluind că a știut încă de la început că el este alesul.

Citește și:

    „După primul nostru weekend împreună, am sunat-o pe sora mea și i-am spus: Cred că tocmai mi-am găsit viitorul soț”, a spus actrița, adăugând că logodna cu Tucker este „cel mai bun lucru” din lume. „Există un sentiment de siguranță. Te simți în siguranță. Este cel mai bun lucru din toate timpurile. Îmi place să fiu logodită.”

    Vanessa Hudgens s-a despărțit de Austin Butler în ianuarie 2020, după o relație de lungă durată. Potrivit surselor, cei doi chiar se gândeau să se căsătorească, dar au decis să pună capăt relației din cauza programelor încărcate și a dorinței lui Butler de a se concentra pe cariera sa de actor.


    Kudika
    4 Iulie 2024
    Echipa Kudika
    Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
    Ti-a placut acest articol?

    Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.