Setari Cookie-uri

Echipa națională a României, lăudată de UEFA pentru comportament exemplu la EURO 2024

Echipa națională de fotbal a României a primit aprecieri deosebite din partea UEFA, fiind numită „oaspeții perfecți” după meciul din optimile EURO 2024 contra Olandei.

Echipa națională de fotbal a României a primit aprecieri deosebite din partea forului european, UEFA, fiind desemnată drept „oaspeții perfecți” după meciul din optimile de finală ale EURO 2024. Românii s-au remarcat nu doar prin performanțele sportive, ci și prin respectul arătat gazdelor, lăsând în urma lor un vestiar impecabil și o scrisoare emoționantă.

UEFA a publicat, miercuri, pe pagina sa oficială de Facebook, un mesaj admirativ, subliniind gestul de fair-play al echipei naționale a României:

„Oaspeţii perfecţi. După eliminarea din EURO 2024, de aseară, România a lăsat vestiarul din München impecabil cu o scrisoare emoţionantă pentru gazdele lor germane.”

Mesajul lăsat de „tricolori” a fost rapid distribuit și apreciat pe rețelele de socializare:

Citește și:

„UEFA EURO 2024 a fost una dintre cele mai importante experienţe fotbalistice din istoria noastră şi ne-a bucurat faptul că Germania a fost cea care a oferit scena. Fiecare meci, fiecare emoţie, fiecare experienţă ne-a unit în jurul magiei fotbalului.

Plecăm din Germania ştiind că am dat totul pentru România şi suntem recunoscători pentru tot ceea ce am trăit aici. A fost o onoare să facem parte din marea familie a fotbalului european.

Vă mulţumim mult pentru că ne-aţi făcut să ne simţim ca acasă! Suntem recunoscători pentru toate facilităţile care au fost o mare parte din experienţa noastră pozitivă la EURO 2024.

Echipa naţională a României”

Reamintim că România a reușit să încheie pe primul loc grupa sa de la EURO 2024, într-o situație inedită: toate echipele din grupă au avut același număr de puncte, patru, ierarhia finală arătând astfel: România, Belgia, Slovacia și Ucraina. Performanța de a se clasa pe primul loc în grupă a fost urmată de întâlnirea cu Olanda în optimile de finală, unde selecționata lui Edward Iordănescu a cedat cu scorul de 0-3, într-o partidă disputată la München.

Citește și:

Turneul final al EURO 2024 se desfășoară pe 10 stadioane din Germania, în perioada 14 iunie - 14 iulie, și a ajuns în faza sferturilor de finală. Evenimentul reunește cele mai bune echipe de pe continent, oferind un spectacol fotbalistic de neegalat și momente memorabile pentru suporteri și jucători deopotrivă.

Sursă foto - Pexels / Pixabey


Kudika
4 Iulie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.