Setari Cookie-uri

Pășește în My Me Era cu ediția limitată de oje cu texturi cremoase și oje cu sclipici OPI

În această vară, încearcă oje îndrăznețe și lucioase cu ediția limitată a colecției OPI My Me Era. Inspirată de actul de a-ți exprima autenticitatea.

CP

Gama extinsă va include 12 culori vibrante și 9 nuanțe lucioase îndrăznețe. Cu o paletă extinsă și finisaje și formule multiple, OPI My Me Era te pune în lumina reflectoarelor - onorându-ți autenticitatea.

Paleta conține nuanțe jucăușe și intense pentru a te exprima cu bucurie și a ieși în evidență, cum ar fi rozul aprins, movul intens și portocaliul vibrant (My Me Era, I Can Buy Myself Violets, Feelin' Fire). Nuanțele pământii echilibrează colecția, oferind culori versatile și de efect, care conferă un sentiment de calm și misticism. Printre acestea se numără roșul intens, albastrul îndrăzneț și verdele proaspăt (You've Been RED, Dream Come Blue, Pricele$$). Ojele cu sclipici pot fi purtate singure sau suprapuse peste alte culori și variază de la galben luminos, portocaliu electrizant și verde strălucitor la albastru hipnotizant, roz îndrăzneț și violet mistic.

Citește și:

"Când vine vorba de culoare, mai mult este mereu mai bine. La OPI, suntem pe deplin orientați spre exprimarea maximă., iar cu 21 de culori noi în colecție nu există nicio limită pentru a-ți exprima individualitatea în orice moment", afirmă co-fondatorul și ambasadorul mărcii OPI, Suzi Weiss-Fischmann. "Paleta My Me Era este veselă și intensă, îți oferă roz coral, verde lime strălucitor și oranj intens pentru o manichiură care îți oferă energie, tocmai bună pentru petrecere, sau tonuri de verde pământiu și albastru cobalt pentru a obține stări liniștitoare. Abia aștept să văd cum va prinde viață această colecție, pe măsură ce purtătorii își vor pune în valoare personalitatea."

"Această colecție este inspirată de mișcare și de viață, acceptând consumatorii noștri, în orice culoare vor să își trăiască viața. Fiecare tușă și culoare pictează o declarație îndrăzneață și neînfricată. De asemenea, am fost inspirați de steagul colorat Progress Pride, conceput de Daniel Quasar, reimaginat pentru a include persoanele trans și comunitățile de culoare LGBTQ+, pe care le recunoaștem în parteneriat cu The Trevor Project", continuă directorul global OPI pentru egalitate de culoare, Jill Bartoshevich. "Există două nuanțe eroine; My Me Era, care este un coral vibrant, plin de viață, care îmbină rozul strălucitor cu accente de roșu și galben. Cea de-a doua nuanță eroină, On Cloud Fine, este o nuanță strălucitoare de turcoaz care simbolizează energia verii."

Citește și:

Kudika
16 Mai 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.