Setari Cookie-uri

Femeia care creează emoții intense prin sticle mici de parfum

Alexandra Paven este un nume strâns legat de industria parfumeriei artistice, o nișă a unei afaceri cu un puternic impact olfactiv, dar și cultural.

Alexandra crea buticul Createur 5 D’Emotions în 2008 și, odată cu el, deschidea universul unor parfumieri de renume și creatori ascunși. Aici, antreprenoarea a format o comunitate mică a oamenilor care caută esențe și produse cu poveste. Vă invităm s-o cunoașteți pe ”Femeia care creează emoții intense prin sticle mici de parfum.”

E greu să vorbești cu Alexandra Paven și să nu-ți dai seama că e o mare visătoare, tipul de persoană romantică, pentru care munca nu e muncă, iar inspirația vine din orice destinație în care îi cutreieră mintea sau picioarele.

Departe de limbajul clasic de business, cifre și obiective de vânzare, antreprenoarea a reușit să readucă în atenția unui public profund consumerist un meșteșug care presupune migală, tradiție și calitate cu mult peste accentul pe cantitate. Arta de a crea un parfum sub forma unui butic de parfumerie artistică, Createur 5 D’Emotions.

Citește și:

Inspirată de mama ei, un model pe ce înseamnă estetică, Alexandra s-a îndepărtat de liceul de chimie - biologie și de facultatea cu specific pe kinetoterapie și întâmplarea a dus-o într-o zonă complet diferită, unde face curatoriat de arome, dar și de accesorii și haine.

Pentru cele din urmă, terenul de joacă a prins forma a două alte magazine, Hobirama și Cland3stin, suprascrise brand-ului Laboratoire des endorphines. Se gândește la ea și îi place să se vadă ca inspirația din colțul de umbră. Iar istoricul ei și al afacerilor pe care le-a creat, într-o industrie unde când a început mai erau alți trei jucători, demonstrează statornicie și pasiune.

Citește continuarea pe start-up.ro


Kudika
22 Mai 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.