Setari Cookie-uri

Noutăți în lumea OPI? PERFECȚIUNEA PUDREI

Din seria publicul cere, specialiștii se conformează, ultimele tendințe în materie de unghii aduc în lumina reflectoarelor nuanțe noi de OPI Powder Perfection. Reinventând unghiile acrilice fără a necesita lumină UV, noua formulă OPI este rapidă, ușoară și fără miros, oferind săptămâni întregi de strălucire și uzură asemănătoare gelului.

Comunicat de presă

Ce este DIPPING POWDER?

O nouă alternativă acrilică cu aplicare rapidă pe unghii naturale, care promovează un mediu cu aer curat oferind în același timp strălucire asemănătoare gelului și săptămâni de purtare fără a fi nevoie de fotopolimerizare.

Cum funcționeazã DIPPING POWDER? Ce este manichiura cu pudră de unghii?

Atuul acestor pulberi este acela că folosesc o aplicare unică de rășină sub formă de strat de bază. Pudrele de imersie sau, mai general, pulberile de imersie sunt o aplicație unică în care unghia este scufundată de mai multe ori într-o pulbere acrilică colorată, apoi întărită cu un activator și finisată cu un strat superior.

Care sunt beneficiile cheie ale pudrei de imersie?

Pudra de unghii este mai ușor și mai rapid de aplicat în comparație cu sistemele acrilice tradiționale. În plus, OPI Powder Perfection oferă un plus de rezistență și durabilitate pentru până la 3+ săptămâni de uzură și strălucire și, de asemenea, un aspect natural. Este o pulbere fără bule, care nu îngălbenește unghia.

Citește și:

Totodată, „unul dintre cele mai mari beneficii ale pulberilor de imersare îl reprezintă faptul că este un sistem acrilic fără miros, ceea ce este uimitor. Rezultatul final este similar cu o strălucire asemănătoare gelului, fără a fi nevoie de uscare și întărire sub lumină UV. Totodată, îndepărtarea foliei de înmuiere se face simplu, fără a dăuna unghiei. Este un serviciu mult mai mai bun pentru unghii, cu o gamă largă de culori, care durează mult timp.”, explică Diana Marandiuc, Education Manager OPI.

De asemenea, trebuie să mai știi că manichiura OPI Powder Perfection se potrivește cu câteva dintre nuanțele tale iconice OPI preferate, cum ar fi Bubble Bath, Strawberry Margarita.

DIPPING POWDER : istorie și evoluție

Introdusă pentru prima dată în anii 1980, pudra de imersie pentru unghii a cunoscut în ultimul an o renaștere. La aceasta au contribuit:

Citește și:
  • Rețelele de socializare care au popularizat-o în ultimii doi ani;
  • Percepția că durează 3-4 săptămâni (cel mai mare factor de interes);
  • Percepția de a fi mai sănătoasă decât gelul și acrilicele (fără expunere la UV, ingrediente sănătoase).

Cine beneficiază de toate calitățile oferite de DIPPING POWDER? Răspunsul e de ambele părți: atât profesioniștii, cât și consumatorii!

Dacă pentru consumatori am amintit deja beneficiile, în cazul profesioniștilor, aceștia pot obține:

  • Mai multe venituri pe serviciu în comparație cu o manichiură cu gel, aplicare într-o perioadă similară de timp;
  • Mai puțin miros pentru saloanele și spa-urile de ultimă generație;
  • Mai puțină gravare a plăcii de unghii (pilitura de suprafață), care este necesară pentru a asigura aderența și uzura corespunzătoare;
  • Rezistența acrilicelor, dar fără amestecarea lichidului și a pulberii;
  • Serviciu de fidelizare (la fiecare 3-4 săptămâni).

La OPI, știm că ai nevoie de un partener de frumusețe care să reziste vieții tale aglomerate. Powder Perfection este soluția perfectă!

Citește și:

Disponibilă în nuanțe OPI emblematice pe care le cunoști și iubești, Powder Perfection - această manichiură ultra-durabilă și lucioasă - va rezista chiar și celor mai aglomerate stiluri de viață.

Alege să dai viață culorii tale și fă-o să reziste pe unghii frumoase și puternice, care pot ține pasul cu tine și stilul tău de viață!

NEW! OPI Powder Perfection Esențiale:

  • Powder Perfection Base Coat - Strat de bază pentru aplicarea culorii;
  • Powder Perfection Activator: accelerează întărirea stratului de bază și aplicarea pudrei colorante;
  • Powder Perfection Top Coat: oferă un finisaj lucios, cu strălucire ridicată.
  • OPI DP Set Powder: fixează pulberile de culoare în timpul aplicării pentru o purtare sporită

În plus, o altă noutate o reprezintă bogata paletă de culori:

Citește și:

Nuanțe OPI iconice

Pigment intens pentru o culoare vibrantă;

Pudră ultra-fină pentru o acoperire uniformă a culorii.

Nuanțe soft:

Nuanțe frumoase de nude și alb pentru a completa o varietate de tonuri de piele.

OPI POWDER PERFECTION: Rezistență/Durabilitate:

Powder Perfection este un stil de protecție pentru unghiile slabe, oferind „extra-rezistență”. Straturile de bază și de top coat din rășină reacționează în combinație cu activatorul pentru a oferi rezistență și durabilitate.

Clientul ideal Dipping Powder?

„Persoanele care lucrează cu mâinile lor, cele care cu gelul obișnuit (pentru că s-a ciobit prea devreme), care doresc să repare fisurile unghiei naturale sau să ofere un strat de rezistență și, nu în ultimul rând, acest serviciu este recomandat celor care își rod unghiile.”, punctează specialistul OPI.

Citește și:

POWDER PERFECTION SHADES – Nuanțe disponibile:

  • DP - Alpine Snow
  • DP - Black Cherry Chutney
  • DP - Lincoln Park After Dark
  • DP - Lisbon Wants Moor OPI
  • DP - Strawberry Margarita
  • DP - Tiramisu for Two
  • DP - Put It In Neutral
  • DP - Cajun Shrimp
  • DP - Big Apple Red
  • DP - Funny Bunny

Daca îți plac unghiile frumoase și durabile, cu aspect natural, atunci... OPI DIPPING POWDER este soluția perfectă, pe care o găsești în saloanele partenere OPI.


Kudika
20 Iunie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.