Setari Cookie-uri

Lansarea BIC® Soleil Escape în România: O seară de răsfăț senzorial

Lansarea Gamei BIC® Soleil Escape în România

CP

BIC®, unul dintre liderii globali în produse de papetărie, brichete și aparate de ras, anunță lansarea gamei sale de aparate de ras BIC® Soleil Escape™ în România. Evenimentul de lansare a avut loc pe data de 26 Iunie 2024, în eleganta grădină a Hotelului Crown Plaza București, oferind invitaților o experiență senzorială unică.

Evenimentul de lansare a fost conceput pentru a reflecta pe deplin esența campaniei „Încântă-ți simțurile” cu noua gamă BIC®Soleil Escape, oferind invitaților o seară de neuitat. Atmosfera a fost încărcată de rafinament și relaxare, invitând participanții să își răsfețe simțurile prin activări speciale și un cadru plin de culoare și parfum.

Invitații au avut ocazia să-și exploreze creativitatea în cadrul unui atelier de brățări din flori naturale, sub îndrumarea unui florist experimentat. Această activitate a adus un strop de natură și prospețime, răsfățând simțurile cu miresme florale delicate inspirate de parfumurile mânerelor noii game BIC® Soleil Escape – lavandă, eucalipt, trandafir și magnolie.

Citește și:

De asemenea, au fost invitați să participe la o sesiune de mindful walking susținută de Andreea Raicu, urmată de un moment de sound healing oferit de Veronica Alexe. Ambele sesiuni au fost menite să aducă relaxare profundă și conectare cu sinele, evidențiind modul în care noile produse BIC® Soleil Escape răsfață simțurile atunci când ești prezent și atent în rutina ta zilnică.

Pe parcursul serii, invitații au fost încântați de sunetele melodioase ale harpei, care au adăugat un farmec aparte evenimentului. De asemenea, au petrecut timp de calitate împreună, bucurându-ne de mâncăruri delicioase și prosecco, ceea ce a creat o atmosferă perfectă pentru o seară cu adevărat relaxantă și plăcută.

Detalii noua gamă BIC® Soleil Escape

Citește și:

Într-o lume în care fiecare zi este o cursă contra cronometru, BIC® Soleil Escape invită femeile să se oprească o clipă și să își ofere un moment de răsfăț. Noile produse Soleil Escape nu sunt doar un simple produse de îngrijire personală, sunt o invitație la un moment de liniște și prețuire de sine.

„Mânerele parfumate ale noilor aparate BIC®Soleil Escape îți transformă dușul într-o experiență senzorială de neuitat, cu arome îmbietoare de lavandă și eucalipt sau trandafir și magnolie. Este acel mic răsfăț care transformă rutina zilnică într-un moment de pură plăcere. Este acel răsfăț care te face să te simți frumoasă, puternică și încrezătoare în fiecare zi.” a declarat Alexandra Gorcea, Product Manager Shavers România & Balcani, în cadrul evenimentului de lansare.

Citește și:

INOVAȚIE PENTRU O NOUĂ EXPERIENȚĂ

Gama BIC Soleil Escape a fost creată pentru tine, femeia modernă care își dorește să se simtă tot timpul bine în pielea ei. Fiecare detaliu, de la lamele mobile și durabile până la mânerul curbat și confortabil, a fost conceput pentru a oferi o experiență cât mai plăcută și comodă. BIC Soleil Escape™ este noul element esențial în rutina de îngrijire a femeilor.

Gama BIC® Soleil Escape include 2 variante de produse, BIC®Soleil Escape cu 3 lame și respectiv cu 5 lame.

BIC® Soleil Escape cu 3 lame:

  • Mâner parfumat cu lavandă și eucalipt

  • Benzi lubrifiante cu ulei de migdale

  • Cap pivotant și lame mobile extra durabile

  • Mâner curbat cu prindere moale

  • Disponibil în două culori diferite – mov și verde

    Citește și:

BIC® Soleil Escape cu 5 lame:

  • Mâner parfumat cu trandafir și magnolie

  • Bandă lubrifiantă activată de apă 360° cu ulei de migdale

  • Cap pivotant și lame mobile durabile

  • Mâner curbat cu prindere moale, de culoare roz

Noua gama BIC®Soleil Escape promite o experiență senzorială care va transforma complet rutina zilnică de îngrijire a femeilor. Pentru că fiecare femeie merită să se simtă specială, în fiecare zi.


Kudika
1 Iulie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.