Setari Cookie-uri

Advertorial Tratamentul Hydrafacial: De ce este atât de popular?

Tratamentele moderne de înfrumusețare aduc beneficii numeroase pentru sănătatea și aspectul pielii.

Unul dintre cele mai populare tratamente faciale, la ora actuală, este Hydrafacial, prin abordarea sa unică, în trei pași, care asigură o strălucire sănătoasă și de lungă durată.

Poți încerca și tu un tratament Hydrafacial București, la SOHO Beauty. Tratamentul Hydrafacial Syndeo este foarte solicitat aici, datorită efectelor sale rapide și vizibile, de curățare și hidratare a tenului. La SOHO Beauty se folosesc aparate și tehnologii de ultimă generație în domeniul frumuseții, precum și seruri avansate și eficiente. Astfel, la un preț accesibil, în comparație cu alte tratamente sau intervenții, poți beneficia de rezultate uimitoare care se mențin.

În ce constă tratamentul Hydrafacial

Hydrafacial este un tratament avansat de curățare a pielii, cu efecte de hidratare. Tratamentul se realizează în trei pași:

Pasul 1 – curățare profundă și exfoliere delicată

În prima etapă a tratamentului, pielea este supusă unei exfolieri mecanice, prin intermediul unui dispozitiv specializat, care utilizează un vârtej de apă, cu scopul de a îndepărta celulele moarte și impuritățile care se află la suprafața pielii.

Beneficiile curățării și exfolierii realizate prin Hydrafacial sunt rapide. Stratul de celule moarte este îndepărtat, iar un nou strat de piele se regenerează, care este mai luminos și mai uniform. Totodată, prin curățarea profundă a porilor, este prevenită formarea coșurilor și a punctelor negre, tenul devenind mai curat și mai neted.

Pasul 2 – aspirarea impurităților

Al doilea pas al tratamentului Hydrafacial Syndeo este reprezentat de îndepărtarea impurităților și a excesului de sebum din pori, printr-o aspirare ușoară, fără durere. Se folosește un aparat de aspirare vortex care atrage impuritățile și lasă pielea curată și împrospătată.

Resturile de machiaj, sebumul și murdăria care rămân în piele chiar și după demachiere pot cauza acnee și alte probleme ale pielii. Acest aparat, prin acțiunea sa de aspirare, elimină aceste probleme. Prin curățarea profundă și continuă a porilor, Hydrafacial poate contribui la reducerea dimensiunii acestora, oferind un aspect mai neted și mai plăcut al pielii.

Pasul 3 – aplicarea substanțelor hidratante

Ultimul pas al tratamentului Hydrafacial Syndeo este saturarea pielii cu substanțe hidratante și ingrediente hrănitoare (boostere), adaptate cerințelor fiecărui tip de piele. Este vorba despre seruri specializate care hrănesc pielea, o hidratează și o revigorează, oferindu-i un aspect sănătos și strălucitor.

Aceste boostere sunt bogate în ingrediente hidratante care previn uscarea și deshidratarea pielii. Ingredientele active (vitamine, peptide, antioxidanți) sunt absorbite în profunzimea pielii și contribuie la regenerarea pielii și la combaterea semnelor de îmbătrânire.

Ce probleme ale pielii se pot trata cu Hydrafacial

Hydrafacial este un tratament atât de popular în lume și pentru că are capacitatea de a aborda o gamă variată de probleme ale pielii, pentru toate tipurile de piele. Iată câteva dintre aceste probleme:

  • Acneea și punctele negre – Hydrafacial este foarte eficient în tratamentul acestor probleme. Curățând profund porii și îndepărtând murdăria și toate impuritățile, este prevenită formarea coșurilor și a punctelor negre. Există substanțe care se aplică în cadrul tratamentului și care conțin acid salicilic, ce reduce inflamațiile, extrem de util în cazul acneei, în special.

  • Hiperpigmentarea și petele de pe ten – prin utilizarea unor ingrediente active precum vitamina C și Alpha Arbutin, se reduce aspectul petelor pigmentare, iar nuanța tenului se uniformizează. Un booster folosit în acest scop este Britenol Hydrafacial, un produs excelent pentru iluminarea pielii și minimizarea petelor închise la culoare.

  • Liniile fine și ridurile – Unele boostere utilizate în cadrul tratamentului Hydrafacial conțin peptide și acid hialuronic, care hidratează în profunzime și stimulează producția de colagen și elastină. Acest lucru contribuie foarte mult la netezirea liniilor fine și a ridurilor, oferind pielii un aspect mai ferm și mai tânăr.

  • Pielea deshidratată și uscată – Una dintre cele mai apreciate calități ale unui tratament Hydrafacial Syndeo este capacitatea sa de a hidrata intens pielea. Serurile utilizate sunt bogate în ingrediente hidratante, care penetrează în profunzime și rețin umiditatea în piele. Acest lucru este esențial pentru transformarea pielii uscate și deshidratate într-o piele moale și catifelată.

  • Porii dilatați – reprezintă o altă problemă de care poți scăpa cu Hydrafacial. Sunt păreri ale celor care au beneficiat de tratament care spun că tratamentul este foarte potrivit pentru persoanele cu pori vizibili și dilatați. Îndepărtarea eficientă a sebumului și a impurităților fac ca porii să fie mai puțin vizibili.

Hydrafacial este un tratament atât de popular datorită multiplelor sale beneficii și a capacității de a trata o varietate de tipuri și probleme de piele. Îl poți încerca și tu la SOHO Beauty, unde se folosește un aparat de ultimă generație și seruri de calitate superioară, pentru rezultate eficiente și rapide. Tratamentul are un preț accesibil și merită să-l încerci pentru sănătatea și frumusețea pielii tale!


Kudika
3 Iulie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.