Setari Cookie-uri

Cum să îți desenezi un an așa cum visează inima ta

In mijlocul colii de hârtie, desenează o figură reprezentativă pentru anul care vine. Poate fi orice, de la un soare la o frunză.

Listele de început de an sunt, de multe ori, precum cafeaua de dimineață. O bei, simți mai multă energie, și apoi uiți de ea. Unul dintre motive este că rămâne uitată într-un sertar sau caiet la care nu mai revii. La început de 2020 – an și deceniu de înnoire, îți propun să renunți la listă și să îți desenezi anul care vine. Tot ceea ce îți trebuie este o coală de hârtie A4, ceva de scris, cel puțin o jumătate de oră cu tine însăți și o ambianță liniștită.

Mie îmi plac creioanele colorate și, chiar dacă nu sunt un talent la desen, mă bucur de fiecare data când le folosesc. Desenul tău va arăta mai viu dacă vei folosi mai multe culori în loc de una iar procesul de creație îți va reaminti de bucuria copilăriei.

Citește și:

Inainte de a trece la treabă, liniștește-ți mintea pentru a te putea conecta cu inima ta, acolo unde găsești toate răspunsurile și informațiile de care ai nevoie.

In momentul în care îți simți inima vibrând de iubire și bucurie și un zâmbet involuntar ți se așterne pe chip, te poți apuca de desenat. Dorințele care vin din inimă ne aduc adevărata bucurie și se împlinesc cel mai ușor.

Lasă imaginația, inima și intuiția să îți vorbească. Nu analiza și judeca nimic din ceea ce desenezi și scrii.

Primul pas este să identifici o temă pentru anul care vine și o frază care să sumarizeze visul inimii tale. O data ce ai făcut acest lucru, vei găsi și numărul corespunzător care poate fi de la 1 la 100. Cifrele au semnificație. De asemenea, poți folosi acest număr și ca ghidaj. Spre exemplu, să rogi să îți apară ori de câte ori ai nevoie de o confirmare că ești pe drumul cel bun.

Citește și:

In mijlocul colii de hârtie, desenează o figură reprezentativă pentru anul care vine. Poate fi orice, de la un soare la o frunză. Calitățile și atributele acesteia sunt și ale tale și le vei putea manifesta și potența în anul care vine.

Poți adăuga înca una sau două figurine - simboluri care ți se vor revela la un moment în drumul tău ca puncte de sprijin sau mesageri.

Conectează-te apoi la lumea animalelor și lasă-l să vină spre tine pe cel care te va susține în 2020. Fiecare animal are o semnificație sacra. In momentele de cumpănă, vei putea accesa darurile sale pentru a trece cu bine peste obstacole.

Găsește apoi cuvintele cheie pentru 2020, cele care sunt representative pentru misiunea ta pe Pământ și ceea ce îți aduce bucurie. Trece-le pe hârtie.

Citește și:

Nu în ultimul rând, conectează-te la tărâmul invizibil pentru a te conecta cu maeștri înălțați care te vor călăuzi în 2020. Trece-le numele pe desen.

Simte-te liberă să adaugi orice alte elemente sau cuvinte pe care ți le șoptește inima ta. Poți înrăma desenul și pune într-un loc în care să îl vezi. Este ideal să se afle în fața ochilor dimineața, când te trezești și seara, la culcare.

Să ai un nou an și deceniu așa cum îl visează inima ta.

Featured foto by Efetova Anna via Shutterstock

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.