Setari Cookie-uri

Crocs Classics + Jibbitz – Expresie de sine fără limite

Colecția Classics de la Crocs pentru acest sezon îți aduce o varietate bogată de modele clasice reinterpretate, în culori și variante aproape nelimitate, dar cu calapodul și materialul îmbunătățite.

(comunicat de presă)

Dacă adaugi și pleiada de Jibbitz Charms disponibilă, chiar ai opțiuni nelimitate, o pereche de încălțări nouă în fiecare zi.

Sabotul iconic care a început revoluția confortului în întreaga lume, de care te îndrăgostești tot mai mult în fiecare zi în care îl porți. Saboții Crocs Classic oferă confortul iconic cu greutate practic inexistentă, o culoare adaptată fiecărei personalități, stări de spirit, sau ocazii și o invitație permanentă să te simți bine în pantofii tăi.

Începem cu variantele marmorate, din noul material Croslite marmorat pentru un efect absolut unic. Deși toți saboții au aceleași nervuri marmorate, nu există două perechi identice.

Sunt disponibili în măsuri universale și culori diferite, pentru întreaga familie.

Citește și:

Îi poți decora cu colecția Jibbitz charms Iconic Crocs Comfort pentru o personalizare completă pe gustul tău.

Continuăm cu o selecție de modele clasice, în varianta îmbunătățită Croslite – saboți și sandale pentru confortul cu care te-ai obișnuit, acum și mai ușori, flexibili și durabili. Ai talpa interioară adâncită pentru stabilitate și confort sporite. Modele rafinate prin simplitatea lor, adaptabile oricărei ținute și ocazii, care pot fi personalizate după plac cu Jibbitz charms.

Poți opta și pentru variantele cu aspect geometric, acum în noi culori și modele, cu măsuri potrivite pentru cei mari și cei mici, cu opțiuni variate de personalizare cu până la 13 Jibbitz charms.

Dacă îți plac lucrurile strălucitoare, avem modelele lăcuite de sabot clasic High Shine, cu un tratament special, care oferă strălucire de oglindă. Arată atât de bine, încât îi poți purta și cu o ținută de seară, fie că îi împodobești cu Jibbitz charms sau nu.

Citește și:

Pentru că tot vorbeam despre strălucire, ai variante de saboți și sandale Glitter, cu particule strălucitoare, modele disponibile pentru toate vârstele, în câteva variante de culoare și ușor de personalizat cu Jibbitz charms. Vei străluci la toate evenimentele verii cu aceste modele.

Dacă îți place încălțămintea cu talpă mai înaltă, poți alege dintre modelele Mega Crush – saboți și sandale sau platformă clasică în variante mate sau cu particule strălucitoare, în culori puternice sau pastelate. Și aceste variante pot fi personalizate cu charmuri dedicate.

În varianta Crush, ai sabotul clasic, sandale și varianta Siren, updatate cu noul material, calapod îmbunătățit și design-uri îndrăznețe. Ai opțiuni cu aspect strălucitor, culori fondante delicioase și Jibbitz charms în ton cu aceste modele vesele de vară.

Citește și:

La polul opus sunt modelele Neon, în culori tari, explozive, care pot fi piesa statement a ținutei tale, indiferent de stil sau ocazie. Variante de verde, roz și albastru electric, pentru toți membrii familiei, de la cel mai mic la cel mai mare, care au, pe lângă culorile electrizante și un tratament de strălucire, plus, desigur, o gamă de Jibbitz charms super vesele și jucăușe.

Dacă îți dorești încă un strat de confort, poți să încerci gama de saboți și sandale căptușite cu material pufos, care să îți răsfețe picioarele, fie că îi porți ca papuci de casă sau ieși la plimbare. E ca și cum ai avea cu tine animăluțe de pluș simpatice, propriile tale mascote, dar sub formă de Crocs. Da, și aceste variante căptușite au Jibbitz charms potrivite acestui stil.

Citește și:

Dintr-o colecție atât de bogată, sigur vei găsi modelele cărora nu le poți rezista. Probează și alege acum în magazine și pe crocs.ro.


Kudika
25 Iunie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.