Setari Cookie-uri


Noutățile lunii iunie la Disney Channel și Disney Junior

În luna iunie, Disney Channel și Disney Jr. aduc programe speciale și episoade noi care vor încânta întreaga familie!

comunicat de presa: Cu ocazia Zilei Rățoiului Donald, pregătim o serie de programe speciale pentru a sărbători acest personaj iubit. De asemenea, nu ratați noile episoade din _Kiya și Eroii din Kimoja_, unde aventurile pline de curaj continuă și _Alice în Cofetăria Minunilor_, unde magia și dulciurile delicioase vă vor purta într-o lume fascinantă.

DISNEY CHANNEL

WEEKENDUL COPIILOR – BLOC DE PROGRAME

Bucură-te de aventuri alături de Buburuza și Motan Noir, Monștri la Muncă și Familia Green la Oraș, într-un weekend special dedicat Zilei Copilului, doar la Disney Channel! Două zile pline de distracție și surprize te așteaptă începând de la prima oră a dimineții.

Pe 1 și 2 iunie, de la 8:00

LA MULȚI ANI, DONALD! – BLOC DE PROGRAME

Sărbătorește cea de-a 90-a aniversare a îndrăgitului nostru Rățoi, Donald! Un program special plin de nostalgie și distracție îi este dedicat acestei adevărate legende Disney, cu scurtmetraje din Povestirile Rățoiului și Desene cu Mickey Mouse.

Citește și:

Pe 8 și 9 iunie, de la 15:20

VACANȚA DE VARĂ CU MIRACULOS – BLOC DE PROGRAME

În această vară, Disney Channel te invită să pășești într-un univers plin de miracole și peripeții, unde fiecare zi este plină de surprize. Fii alături de personajele tale îndrăgite în vacanța de vară pentru o aventură plină de farmec și magie alături de Miraculos: Buburuza și Motan Noir!

Din 22 iunie, în fiecare zi, de la 13:00

DISNEY JUNIOR

MICKEY MOUSE: CASA DISTRACȚIEI – EPISOADE NOI

În primul weekend de vară, Disney Jr. îți pregătește noi episoade pline de aventură și amuzament, în care gașca noastră își face drum prin lumea preistorică, trăind experiențe uriașe și întâlnind creaturi fascinante. Fii gata să râzi, să te distrezi și să te lași purtat într-o călătorie de neuitat alături de Mickey și prietenii săi din Casa Distracției în noul episod „Safari cu dinozaurii”!

Citește și:

Pe 1 și 8 iunie, la 14:00

ALICE ÎN COFETĂRIA MINUNILOR – EPISOADE NOI

În luna iunie, pregătește-te să intri din nou în lumea minunată a lui Alice, unde aventurile nu se opresc niciodată! În noile episoade ce vor avea premiera începând din 10 iunie, Pisica de Cheshire, mereu misterioasă, își exprimă temerile că prietenii săi s-ar putea să nu mai dorească să-l viziteze. Fii gata să te pierzi în acest tărâm plin de farmec și surprize!

Din 10 iunie, de luni până vineri, la 11:30

KIYA ȘI EROII DIN KIMOJA – EPISOADE NOI

Kiya și maeștrii Kimoja prezintă aventurile pline de acțiune ale Kiyei, o fetiță iubitoare de dansuri și arte marțiale, și ale prietenilor ei, Motsie și Jay. Împreună, cu puterile lor alimentate de cristal, sunt supereroi în orașul Kimoja, de inspirație sud-africană, strălucind pentru a îndrepta lucrurile, până când bucuria și armonia sunt redate în comunitatea lor.

Citește și:

Din 15 iunie, sâmbătă și duminică, de la 17:00

ESTE ZIUA LUI DONALD! – BLOC DE PROGRAME

Este ziua lui Donald la Disney Jr. și suntem gata să sărbătorim în stil mare! Alătură-te unui eveniment special plin de programare ce vor include episoade din seria noastră preferată, Mickey Mouse: Casa Distracției, și aventurile pline de veselie din Clubul lui Mickey Mouse, cu personajul nostru iubit, Rățoiul Donald.

Duminică, 9 mai, de la 10:00

DIMINEȚILE CU MICKEY – BLOC DE PROGRAME

Știm că micul dejun este cea mai importantă masă a zilei, iar acum puteți începe într-un mod magic alături de cei mai buni prieteni de la Disney Jr.! Vino alături de Mickey, Blue, Păienjenelui Marvel și Super Pisicuțe pentru a te pregăti de o nouă zi plină de surprize și distracție.

De luni până vineri, de la 6:00

Citește și:

Kudika
30 Mai 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.