Setari Cookie-uri

Andreea Bălan aduce 'Ploaie de Vară' în playlisturi chiar de ziua ei de naștere

Andreea Bălan, una dintre cele mai iubite artiste din România, răcorește playlisturile cu o „Ploaie de Vară” chiar de ziua ei, o piesă plină de energie și optimism, ce surprinde perfect esența verii și bucuria momentelor de neuitat.

comunicat de presa: Single-ul este un imn al bucuriei și al libertății, iar videoclipul piesei surprinde imagini spectaculoase ale unor peisaje de vară, completate de coregrafii dinamice și momente de fericire autentică.

Andreea Bălan, una dintre cele mai iubite artiste din România, răcorește playlisturile cu o „Ploaie de Vară” chiar de ziua ei, o piesă plină de energie și optimism, ce surprinde perfect esența verii și bucuria momentelor de neuitat. Single-ul este un imn al bucuriei și al libertății, iar videoclipul piesei surprinde imagini spectaculoase ale unor peisaje de vară, completate de coregrafii dinamice și momente de fericire autentică.

"Vara este anotimpul libertății, al călătoriilor și al distracției și îmi doresc ca această piesă să răsune în inimile tuturor și să aibă un sentiment de iubire și totodată eliberare", spune artista.

Citește și:

Piesa face parte din spectacolul proiectat ca un musical pe care Andreea îl pregătește pentru toamna aceasta la Sala Palatului, menit să dezvăluie prin muzică experiențele sufletești ale artistei. Printre invitații Andreei se numără câțiva dintre cei mai iubiți și talentați artiști din România: Iuliana Beregoi, MIRA, JO, Liviu Teodorescu și Aurelian Temișan, care vor completa atmosfera și vor uni suflete prin muzică. Biletele sunt disponibile în format electronic pe www.iabilet.ro și în rețeaua fizică iabilet.ro.

De-a lungul timpului, Andreea Bălan a lansat zeci de piese, printre care „Uită-mă”, single care a adunat peste 58 de milioane de vizualizări pe YouTube. Artista a lansat în 2022 și albumul „Soare după nori”, un material motivațional despre iubirea de sine și acceptare, ce conține 13 piese de suflet inspirate din experiențele personale ale artistei. Printre cele mai recente melodii lansate se numără „Cu inima ta”, „Dor de casă”, o piesă emoționantă despre dorul care apare și te consumă atunci când nu ești alături de cei dragi, „Acum”, „Băieți cu inima în blugi” și „Superîndrăgostiți".

Citește și:

Kudika
23 Iunie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.