Setari Cookie-uri

TikTok extinde experienta Taylor Swift in aplicatie pentru a sarbatori turneul Taylor Swift | The Eras Tour 2024

Experiența extinsă de pe platformă oferă fanilor Swifties mai multe modalități de a interacționa cu ceilalți membri din comunitatea artistei, dar și provocări bazate pe funcții interactive și captivante.

comunicat de presa:

TikTok anunță cu entuziasm o nouă etapă a experienței utilizatorilor în aplicație, de această dată dedicată lui Taylor Swift, cu ocazia lansării #TSTheErasTour. Aceasta este prima experiență interactivă din aplicație pentru un artist și cea mai de lungă durată de până acum de pe TikTok. Pentru a sărbători turneul record Taylor Swift | The Eras Tour, noua actualizare le oferă fanilor Swifties șansa de a câștiga rame pentru pozele de profil personalizate cu albumele artistei, precum și ocazia de a colecta mărgele digitale cu care pot crea brățări ale prieteniei.

În fiecare săptămână, fanii vor avea oportunitatea să participe la diferite provocări cu trimitere la albumele artistei, prin care vor obține rame pentru pozele de profil tematice și mărgele digitale pentru brățări. Fanii Swifties care completează toate cele 11 săptămâni de provocări vor primi o ramă specială care va marca realizarea lor.

Citește și:

În plus, experiența in-app va oferi fanilor momente video de la fiecare destinație din turneu, dar și un playlist specific fiecărei teme săptămânale. TikTok continuă să sprijine artiștii în toate etapele călătoriei lor și servește ca platformă de top pentru promovarea muzicii și implicarea fanilor la nivel global, atât în turneu, cât și în afara acestuia. Prin conectarea Swifties din întreaga lume cu ocazia #TSTheErasTour, TikTok reușește să sprijine și să consolideze conexiunea dintre artiști și fani.

Pentru a accesa #TSTheErasTour, fanii pot face click pe ancora care apare alături de conținutul Taylor Swift pe TikTok sau pot interacționa cu bannerele de căutare care apar atunci când se caută cuvinte cheie precum #TSTheErasTour. Fanii își pot vizualiza mărgelele digitale pentru brățările prieteniei și colecția ramelor de profil pe pagina principală a experienței in-app, iar realizările obținute prin finalizarea provocărilor vor apărea și ele ca mesaje de tip pop-up.

Citește și:

De la începutul turneului, în martie 2023, Taylor Swift | The Eras Tour a avut un impact major asupra Feed-ului Pentru Tine, iar hashtag-urile legate de eveniment au strans peste 5 milioane de clipuri și nenumărați fani care au folosit TikTok pentru a-și exprima creativitatea în legătură cu acest turneu care a făcut istorie.

În aprilie, TikTok a lansat experiența in-app THE TORTURED POETS DEPARTMENT, care a invitat fanii să sărbătorească lansarea albumului împreună pe TikTok. Acum, sunt peste 3.2M clipuri care folosesc hahstag-ul TheTorturedPoetsDepartment. Hashtag-urile despre Taylor Swift continuă să genereze engagement, cu #SwiftTok care a ajuns la peste 2.6M de clipuri pe TikTok și #TaylorsVersion a generat 2.1M videouri.


Kudika
24 Iunie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.