Setari Cookie-uri

Desene cu Blue, de pe 3 iulie doar pe Disney+

Personajele preferate revin în noi scrutmetraje

comunicat de presa: Din 3 iulie, serialul animat preferat de micii telespectatori și familiile lor revine într-o nouă formă: scurtmetraje pline de aventuri. Fiecare nou episod conține o doză mare de distracție, umor și valori de familie. Blue, Bingo, mama Caramela si tatăl Bandit surprind încă o dată publicul cu ideile lor neobișnuite despre cum poți petrece timp de calitate cu cei dragi, consolidând astfel legăturile de familie.

Primele șapte episoade din noua colecție „Desene cu Blue" au premiera astăzi pe Disney+. „Desene cu Blue" include episoade cu o durată de unul până la trei minute si este scrisă de Joe Brumm, creatorul „Blue", iar producția este realizată de Ludo Studio. Scurtmetrajele evidențiază momentele amuzante și dulci dintre Blue și Bingo, concentrându-se asupra interacțiunilor jucăușe și a jocurilor care explorează în continuare personajele și lumea lui „Blue".

În primul episod intitulat „Burger Dog", Blue și Bingo dansează pe o muzică enervantă, dar tata se preface că bateria telefonului său este descărcată până când mama îl sună. Celelalte episoade care vor fi prezentate în premieră în primul lot sunt:

* „Bingo 3000" - Tata a cumpărat un robot "Bingo 3000" nou-nouț, dar acesta nu funcționează, așa că trebuie să apeleze la asistența tehnică.
* „Briosă despachetează" - Tatăl său o filmează pe Briosă în timp ce despachetează o mașinuță basculantă, iar micușa se străduiește să rămână concentrată.
* „Scrisoarea" - Nana citește o poveste veche pe care Bandit a scris-o când avea cinci ani. Copiilor li se pare amuzant, deoarece Nana citește cuvintele exact așa cum sunt scrise.
* „Foame" - Tatălui îi este foame, așa că se preface că îl mănâncă pe Bluey.
* „Cei trei purceluși" - Tata reia povestea celor trei purceluși. În această versiune, porcușorii și lupul devin în cele din urmă prieteni.
* „Animale" - Mama joacă jocul animalelor pe spatele lui Bingo. Ea se preface că spatele lui Bingo este un câmp mare, iar diverse animale merg, sar și se avântă pe el, făcându-l pe Bingo să râdă.
*

Al doilea lot de episoade din „Desene cu Blue" va avea premiera în cursul acestui an, urmat de lotul final în 2025.

Citește și:

Kudika
3 Iulie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.