Setari Cookie-uri

Advertorial Păstrează-ți casa răcoroasă : Soluțiile de protecție termică de la VELUX sunt esențiale pentru locuința ta

Vara este aici, iar păstrarea unui mediu răcoros și confortabil în locuință devine o prioritate pentru întreaga familie. Rulourile exterioare opace de la VELUX sunt perfecte pentru a menține o temperatură agreabilă în interior, protejând ferestrele de razele puternice ale soarelui și asigurând un mediu plăcut pentru toți membrii familiei.

Iar dacă încă stai pe gânduri, există cel puțin trei motive pentru care să iei în considerare soluțiile de protecție termică exterioară VELUX.

Spațiu răcoros și în zile caniculare

Produsele ce oferă protecție termică exterioară sunt concepute pentru a bloca razele soarelui înainte ca acestea să atingă ferestrele și să intre în casă, ceea ce le face incredibil de eficiente în reducerea temperaturilor interioare și în menținerea confortului în locuință. Rulourile exterioare parasolare opace reduc căldura care intră în casă cu până la 93%, blochează lumina și reduc zgomotele exterioare, creând o ambianță liniștită în care te poți relaxa și reîncărca. În completarea ferestrelor de mansardă VELUX, rulourile exterioare parasolare opace pot reduce temperaturile interioare cu până la 6,5 grade Celsius în timpul verii1, eliminând, astfel, dependența de aerul condiționat. Astfel sunt ușor de instalat, fără a fi nevoie de cabluri, și funcționează lin, rapid și silențios.

Economisești energie și îți îmbunătățești confortul

Prin reducerea nevoii de aer condiționat, soluțiile VELUX te ajută să economisești la facturile de energie, iar, în același timp, menții un spațiu răcoros și confortabil chiar și în lunile calde de vară.

Totodată, o casă sănătoasă are nevoie și de ventilația care să păstreze un aer curat în locuință. Cu ajutorul tehnologiei VELUX ACTIVE with NETATMO, care deschide automat ferestrele sau le umbrește, se menține un climat interior optim, asigurând, în același timp, și o ventilație eficientă.

Montaj fără probleme

Dacă până acum preocuparea principală era dificultatea montajului , cei de la VELUX au simplificat procesul pentru a fi mai ușor și neintrusiv. Iată ce trebuie să știți: rulourile exterioare pot fi montate chiar și după ce ferestrele au fost montate. Iar dacă preferi ajutor din partea profesioniștilor, pentru rulourile exterioare parasolare opace , VELUX oferă servicii de montaj prin montatori certificați pentru a se asigura că acestea se potrivesc perfect cu ferestrele tale.

De unde poți achiziționa

Soluțiile de protecție termică exterioară de la VELUX pot fi achiziționate de la distribuitorii autorizați VELUX și din magazinele online. Pentru o experiență optimă, vizitează site-ul oficial VELUX sau contactează distribuitorii autorizați pentru a explora întreaga gamă de produse și a găsi soluția ideală pentru locuința ta.

1 Datele provin dintr-o simulare efectuată într-o cameră orientată spre sud, echipată cu două dintre cele mai vândute ferestre de mansardă VELUX GLL 61, dimensiunea MK06 (780 x 1178 mm), în perioada iulie-august 2023, în București. Studiul VELUX din 2023 a analizat impactul accesoriilor pentru ferestre în timpul verii.


Kudika
17 Iunie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.