Setari Cookie-uri

Experți de la Renault, Rombat sau Environ pe scena Green Sustainability Forum 2024

Cristian Nevzoreanu (Renault), Roxana Puia (Environ), Roxana Rusu (Rombat) vin la Green Sustainability Forum 2024 pe 19 iunie

Reprezentanți ai unor companii importante din industria românească vin la evenimentul Green Start-Up Sustainability Forum & Awards 2024. La eveniment vei putea discuta cu reprezentanți Renault Group, Environ sau Rombat despre viitorul sustenabil din industrie.

Evenimentul aflat la a doua ediție vrea să fie un loc de dezbatere și discuție între specialiști, public, și audiența online pe teme precum electrificarea transporturilor, modalități de reciclare, dar și investiții verzi în industria românească.

Green Start-Up Sustainability Forum & Awards va avea loc la Nayam Events, pe 19 iunie 2024.

Înscrie-te astăzi la Green Start-Up Sustainbility Forum & Awards pentru a-ți confirma locul. Intrarea este gratuită, dar locurile sunt limitate.

Green Start-Up Sustainability Forum & Awards vrea să fie un loc de întâlnire al antreprenorilor, investitorilor, reprezentanților asociațiilor, oamenilor care gândesc soluții și le implementează pentru a dezvolta, pornind de la comunitățile din care fac parte, orașele și și întreaga țară.

Citește și:

Green Start-Up Sustainability Forum & Awards 2024 este un eveniment realizat cu sprijinul Carrefour și Environ. De asemenea, Community Partners sunt La French Tech Bucharest și British Romanian Chamber of Commerce.

Iată o parte dintre speakerii pe care-i poți întâlni la Green Start-Up Sustainability & Awards:

Citește continuarea pe green-start.up.ro


Kudika
12 Iunie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.