Setari Cookie-uri

Felician Cardoș (Carrefour România), Luminița Vlaicu (FEL), Claudiu Butacu (EFdeN) pe scena Green Sustainability Forum

Green Start-Up Sustainability Forum & Awards 2024, a doua ediție a evenimentului Green Start-Up dedicat înțelegerii mai bune a viitorului sustenabil în România și în regiune aduce pe scenă oamenii care schimbă lucruri în cadrul unor companii precum Carrefour România, dar și experți în energie și transformare, de la Future Energy Leaders sau EFdeN.

Green Start-Up Sustainability Forum & Awards va avea loc la Nayam Events, pe 19 iunie 2024.

Înscrie-te astăzi la Green Start-Up Sustainbility Forum & Awards pentru a-ți confirma locul. Intrarea este gratuită, dar locurile sunt limitate.

Green Start-Up Sustainability Forum & Awards vrea să fie un loc de întâlnire al antreprenorilor, investitorilor, reprezentanților asociațiilor, oamenilor care gândesc soluții și le implementează pentru a dezvolta, pornind de la comunitățile din care fac parte, orașele și și întreaga țară.

Green Start-Up Sustainability Forum & Awards 2024 este un eveniment realizat cu sprijinul Carrefour și Environ. De asemenea, Community Partners sunt La French Tech Bucharest și British Romanian Chamber of Commerce.

Iată doar o parte dintre cei care vor fi alături de noi la Green Start-Up Sustainability Forum & Awards:

Citește și:

Felician Cardoș, Environmental Manager Carrefour România

Felician Cardoș este în poziția de Environmental Manager în cadrul Carrefour România de 6 ani. Are 10 ani de experiență în coordonarea proiectelor de sustenabilitate, de la transformarea zonei de packaging pentru al patrulea cel mai mare retailer din Europa, până la promovarea zonei de eficiență energetică, due dilligence de mediu și reglementare.

Luminița Vlaicu, Future Energy Leaders

Luminița Vlaicu este Inginer în Sisteme de Energii Regenerabile. A terminat Facultatea de Design de Produs și Mediu, specializarea Ingineria Sistemelor de Energii Regenerabile din cadrul Universității Transilvania Brașov.

Este membru al Future Energy Leaders din 2019, unde s-a implicat în diferite proiecte precum Casa Verde Fotovoltaice, Ghidul Prosumatorului la Bloc, Ghidul Stațiilor Electrice de încărcare la bloc, Ghidul Măsurilor de Sprijin pentru Consumatorii Vulnerabili dar și în articole de specialitate precum RepowerEU.

Citește și:

Se ocupă de finanțări nerambursabile și management de proiect în energie, dar și de educație non formală în rândul tinerilor și copiilor.

Victor Gavrilă, Community Manager energiaTA

De la student voluntar în construcții sustenabile la inginer de vânzari B2C & B2B în sisteme fotovoltaice, iar în prezent la informarea și conștientizarea publicului larg asupra adopției responsabile de energii regenerabile, Victor crede în puterea comunităților de a ne îmbunătăți calitatea vieții fără compromisuri pentru mediul înconjurător.

Citește continuarea pe green.start-up.ro


Kudika
14 Iunie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.