Setari Cookie-uri

Green Sustainability Forum 2024: ultimii speakeri și ultimele locuri. Micii antreprenori din zona de expo

Pe 19 iunie ne vedem la Green Start-Up Sustainability Forum & Awards 2024, cea de-a doua ediție a unui eveniment dedicat soluțiilor care ne vor ajuta să ne transformăm țara și să ne pregătim pentru un viitor durabil.

O zi a celor care ne inspiră să avem un impact pozitiv și să gândim pe termen lung. Avem lista finală a liderilor care ni se alătură.

Green Start-Up Sustainability Forum & Awards va avea loc la Nayam Events, pe 19 iunie 2024.

Înscrie-te astăzi la Green Start-Up Sustainbility Forum & Awards pentru a-ți confirma locul. Intrarea este gratuită și te așteptăm să cunoști speakerii de pe scenă și să te bucuri de produsele expozanților.

Green Start-Up Sustainability Forum & Awards 2024 este un eveniment realizat cu sprijinul Carrefour, Environ. De asemenea, Community Partners sunt La French Tech Bucharest, British Romanian Chamber of Commerce, și Coaliția pentru Economie Circulară - CERC.

Pe lângă invitații pe care vi i-am prezentat deja în materialele anterioare care ni se alătură pe scenă, pe care îi puteți cunoaște și alături de care puteți discuta în pauzele de networking, avem și lideri din unele dintre cele mai mari companii din țară, ai autorităților publice, de la Bursa de Valori București, precum și reprezentanți ai Ambasadei Regatului Țărilor de Jos în România, de la care vom afla exemple de bune practici pe care țara le are și din care ne putem inspira și noi.

Citește și:

Așadar, iată lista completă a ultimilor speakeri care ne vor fi alături la Green Sustainability Forum, pe 19 iunie, la Nayam Events în București. Evenimentul începe la ora 9:00 și dacă nu ați făcut-o deja, vă puteți rezerva locul aici.

Sophie Neve, Consilier pentru Agricultură, Natură și Calitatea Alimentară, Ambasada Regatului Țărilor de Jos în România

Sophie Neve a lucrat pentru Ministerul Agriculturii, Naturii și Calității Alimentare din Olanda din octombrie 2000. Are experiență de lucru în echipe și proiecte internaționale, naționale și regionale, având de-a lungul anilor roluri diverse (consilier de politici, ofițer de coordonare și ofițer principal de politici și manager de proiect), concentrându-se pe probleme globale și europene la intersecția dintre agro(alimentație) și sustenabilitate, sisteme alimentare durabile, climă, biodiversitate, apă curată si tranziția rurală. De asemenea, a contribuit la Planul strategic național olandez într-un rol de evaluare.

Citește și:

Motivația lui Sophie este de a putea contribui la provocările globale la nivel local, în legătură și cooperare cu ceilalți. În România, Bulgaria și Republica Moldova, ea vede oportunități mari de a lucra cu guverne, institute de cunoaștere și companii pe probleme de agricultură pentru a veni cu soluții alături de echipa sa.

Alina Saiu, Manager Departament Finanțări Sustenabile, Divizia Corporate, Raiffeisen Bank România

Alina Saiu are o experiență îndelungată în industria financiară. În prezent, are rolul de manager al Departamentului de Finanțări Sustenabile în cadrul Raiffeisen Bank România, unde își valorifică expertiza pentru a conduce practici sustenabile în cadrul organizației.

Alina își urmează, de asemenea, Masterul Executiv în Managementul Tranziției în Sustenabilitate la Bologna Business School, ceea ce îi subliniază angajamentul față de sustenabilitate și mediu.

Citește și:

A absolvit programul Oxford Leading Sustainable Corporation și are o diplomă de expert certificat în finanțe durabile de la Frankfurt School of Finance and Management, ceea ce i-a oferit o înțelegere cuprinzătoare a practicilor de afaceri durabile.

Ramona Moldovan, Secretar General Adjunct, Ministerul Energiei

Ramona Moldovan este Secretar General Adjunct în cadrul Ministerului Energiei din România.

A urmat studii de licență și master în științe politice și administrative, și are o experiență de peste 18 ani în afaceri guvernamentale din România și Balcanii de Vest și managementul reformelor și finanțării din sectorul public și peste 10 ani în funcții de coordonare și conducere în sectorul public.

De-a lungul anilor, a avut funcții de management strategic în Ministerul Transporturilor, Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene și Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării. Este fostă angajată a Băncii Mondiale și a Școlii Naționale de Administrație (ENA), unde a lucrat la reforma administrației publice și agendei de elaborare a politicilor.

Citește și:

Ramona Moldovan are o experiență îndelungată în afaceri guvernamentale strategice și elaborarea politicilor, planificarea, coordonarea și implementarea fondurilor UE, inclusiv Planul național de redresare și reziliență și managementul relațiilor cu organizațiile internaționale.

În Ministerul Energiei, Ramona Moldovan coordonează și contribuie la luarea deciziilor strategice privind politicile și implementarea programelor de finanțare legate de energia verde și eficiența energetică.

Cristian Dascălu, Managing Partner Techcelerator

Cristian Dascălu este cofondator și Managing Partner al Techcelarator, acceleratorul SEED care se adresează start-up-urilor de tehnologie avansată din România și Europa de Sud Est. Cu sedii în București, Cluj-Napoca și activități la nivel național și regional, Techcelerator este accelerator și partener investițional pentru startup-uri high-tech de nivel SEED, aflate în faza de accelerare și postaccelerare.

Citește și:

Rezervați-vă locul la Green Sustainability Forum, pe 19 iunie, ca să întâlniți liderii schimbării durabile.

Adrian Chiru, Head of Lexus

Adrian a ajuns la Toyota România în 2021, după 7 ani petrecuți în Groupe Renault România, unde a condus departamentul de R&D, Product Engineering & Technology. Printre proiectele la care Adrian a lucrat în Groupe Renault se numără Dacia Duster, Renault Clio și Captur.

Începând cu anul 2021, Adrian a preluat un portofoliu vast de produse ca Product Manager, respectiv toată gama Lexus, dar și modele Toyota precum C-HR sau Land Cruiser. Totodată, el s-a implicat și în implementarea gamei Lexus Electrified, din care fac parte modele precum Lexus RX, NX sau LBX.

Începând cu ianuarie, 2024, a preluat funcția de Head of Lexus, coordonând întreaga activitate Lexus în România (Product, Pricing, Sales, etc.) dorințele companiei fiind de creștere și de menținere a valorilor Lexus: cel mai fiabil brand auto din lume și cel mai mare nivel de Customer Satisfaction din lume.

Citește și:

Citește continuarea pe green.start-up.ro


Kudika
17 Iunie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.