Setari Cookie-uri

Are familie, dar mă iubește sincer. Vi se pare greșit?

Ah, iubirea! Acea forță misterioasă și incomensurabilă care depășește orice barieră, inclusiv și cele impuse de instituția căsătoriei.

Într-o lume în care monogamia este atât de apreciată, conceptul de a iubi sincer pe cineva care are deja o familie poate părea, la prima vedere, ușor problematic. Dar, să nu ne grăbim să judecăm! Haideți să analizăm această situație!

Începem prin a recunoaște că trăim într-o epocă în care iubirea este glorificată. Filmele de la Hollywood, romanele de dragoste și melodiile de la radio ne spun că iubirea adevărată este imbatabilă și, de ce nu, se poate manifesta în cele mai neașteptate moduri. Așadar, dacă el spune că te iubește sincer, dar are deja o soție și doi copii, cine suntem noi să ne opunem acestei forme pure de afecțiune? Este, până la urmă, o mărturie a capacității inimii umane de a iubi mai multe persoane în același timp, nu?

Citește și:

Să privim lucrurile mai profund. Este clar că, în acest scenariu, dragostea este distribuită echitabil. El își împarte timpul, afecțiunea și poate chiar și contul bancar între două (sau mai multe) femei, demonstrând o generozitate rar întâlnită. Un bărbat capabil să jongleze cu atât de multe responsabilități și sentimente este, fără îndoială, un supererou modern. Să nu uităm, totuși, că un astfel de erou necesită multă admirație și, evident, un calendar foarte bine organizat.

Citește continuarea pe confesiunileuneifeterele.ro


Kudika
29 Mai 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.