Setari Cookie-uri

Nu mai deranja femei pentru care nu ești pregătit

Dacă relațiile ar fi jocuri video, multe dintre ele ar veni cu un avertisment mare pe ecran: „Nivel de dificultate: Avansat. Doar pentru jucători experimentați”.

Într-o lume ideală, bărbații ar fi capabili să recunoască din timp dacă sunt sau nu pregătiți pentru complexitatea și subtilitatea unei relații adevărate cu o femeie de calibru. Din păcate, trăim într-o realitate mult mai puțin ideală, unde bărbații se aruncă cu capul înainte în relații pentru care sunt la fel de pregătiți cum sunt pentru a câștiga un maraton pe tocuri.

1. Jocurile pe care nu le înțelegi

Dacă relațiile ar fi jocuri video, multe dintre ele ar veni cu un avertisment mare pe ecran: „Nivel de dificultate: Avansat. Doar pentru jucători experimentați”. În loc să te aventurezi în jocuri pe care nu le înțelegi, mai bine ai începe cu nivelurile pentru începători. În fond, de ce să te apuci de „Dark Souls” când abia te descurci cu „Super Mario”? Femeile sofisticate vin cu un set complex de așteptări, nevoi și dorințe. Dacă nu ești pregătit să le înțelegi, mai bine stai deoparte. S-ar putea să te trezești în situația ridicolă de a încerca să „salvezi printesa” fără să știi măcar pe ce butoane să apeși.

Citește și:

Citește continuarea pe confesiunileuneifeterele.ro


Kudika
25 Iunie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.