Setari Cookie-uri

Ce am învățat când am fost amantă

Ah, amantlâcul! Acea artă antică și misterioasă pe care, de voie, de nevoie, am avut ocazia să o explorez în profunzime, de aceea azi simt nevoia să vorbesc despre cele câteva lecții de viață neprețuite pe care le-am învățat când am fost amantă.

Sper să le găsiți la fel de valoroase și… surprinzătoare, așa cum le-am găsit și eu.

1. Calendarul este cel mai bun prieten al tău

Am descoperit că un calendar bine organizat este cheia succesului. Trebuie să ții evidența întâlnirilor „de afaceri”, serilor „petrecute la sala de sport” și weekendurilor „cu băieții”. Dacă amânările și schimbările de planuri ar fi fost sport olimpic, aș fi câștigat aurul!

2. Minciuna este o artă

Am învățat că a minți nu este doar o necesitate, ci o formă de artă. Minciunile trebuie să fie creative, convingătoare și, mai presus de toate, coerente. Am devenit o maestră în arta narativelor alternative, capabilă să creez povești mai captivante decât cele mai bune scenarii de la Hollywood.

Citește și:

3. Să te ferești de soțiile detectiv

Fiecare Sherlock Holmes are un Watson și, în lumea amantelor, fiecare soție înșelată este un potențial detectiv. Am învățat să mă feresc de întrebările lor capcană și să rămân mereu cu un pas înainte, ca un adevărat agent secret. Dacă soțiile ar primi salariu pentru detectivistică, multe ar fi multimilionare.

Citește continuarea pe confesiunileuneifeterele.ro


Kudika
2 Iulie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.