Setari Cookie-uri

Cinci trucuri care te vor ajuta să ieși din zona de confort

Una dintre cele mai bune modalități de a evolua este să ieși din zona ta de confort. Va fi înfricoșător, va fi inconfortabil, însă doar așa vei reuși să crești. 

Mulți oameni se tem să părăsească zona de confort deoarece mintea lor nu își poate imagina ce se va întâmpla. Nimic surprinzător. Cu toții avem nevoie de o anumită mentalitate și atitudine astfel încât să putem fi capabili să facem acest pas, să ne testăm limitele și să creștem.

Fără aceste ajutoare prețioase, este mult mai greu să îți aduni curajul de a ieși din calda și dulcea zonă de confort din proprie voința. Își va fi frică, vei ezita și îți vei spune că nu merită. Cu toate acestea, să știi că mintea ta vorbește pentru că vrea să te știe în siguranță. In schimb, sufletul tău se bucură și este gata să accepte provocarea. Iată cinci trucuri care te vor ajuta să ieși din zona de confort cu succes.

1. Fii dispusă să dai tot ce ai mai bun.

Când te hotărăști să te implicit în ceva, oferă întotdeauna tot ceea ce poți da. Chiar dacă nu vei obșine cele mai spectaculoase rezultate întotdeauna, măcar vei avea sufletul împăcat că ai făcut tot ce ați putut.

Citește și:

2. Fii dispusă să înveți

Una dintre cele mai importante abilități pe care le poți învăța este să te lași îndrumată. Doar atunci când îți permiți să înveți poți îmbunătăți ceva. Altfel, îți auzi doar ego-ul care se lăuda pe sine.

3. Nu fii încrezută

Chiar dacă ești foarte bună la ceva fii conștientă că este întotdeauna mult loc pentru îmbunătățiri. Poți continua să devii o versiune mai bună a ta însăți doar permițându-ți asta.

4. Fii cea mai bun prietenă a ta

Mulți dintre noi avem o voce interioară extreme de critică la adresa noastră și a celorlalți. Acest lucru ne împiedică să încercăm lucruri pe care nu le știm și să ieșim din zona de confort de teamă că vom eșua. Inlocuiește această voce cu una mai prietenoasă.

Citește și:

5. Fii propriul tău competitor

Majoritatea oamenilor concurează cu alți oameni. Dar acest lucru nu are rost. Nimeni nu a pornit de la aceeași linie și fiecare dintre noi are talente diferite. Așadar concurează cu tine însăți în loc să concurezi cu ceilalți.

Featured foto by underverse via Shutterstock

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.