Setari Cookie-uri

4 metode pentru a elimina celulita

Chiar daca vara s-a terminat, asta nu inseamna ca trebuie sa ne ascundem sub metri de materiale, sa ne indopam cu mancarea care ne-a fost interzisa pe perioada verii si sa uitam de silueta. Un corp frumos si sanatos este nu doar pentru un anumit anotimp.

Chiar daca vara s-a terminat, asta nu inseamna ca trebuie sa ne ascundem sub metri de materiale, sa ne indopam cu mancarea care ne-a fost interzisa pe perioada verii si sa uitam de silueta. Un corp frumos si sanatos este nu doar pentru un anumit anotimp.

Ce facem cu celulita? Ei bine, nu o lasam sa ne distruga picioarele. Nu trebuie sa te simti jenata de o astfel de problema, pana si cele mai stafidite fotomodele se lupta cu celulita.



Cum poti scapa de celulita?

1. Fructele si legumele



Fructele si legumele sunt in continuare cele mai bune alimente pentru sanatatea organismului nostru. Acestea contin fibre, antioxidanti, vitamine si minerale, care elimina celulita.

a) Fructele precum portocale, afine, mere, lamai au un efect anti-imbatranire si previn aparitia ridurilor. Astfel de alimente ajuta corpul sa dizolve mult mai repede grasimile si permit ca fluxul natural de sange care vine de la inima sa ajunga mai repede in zona picioarelor. Consumati multe fructe si legume pentru a avea coapse netede.

b1) In ceea ce priveste legumele, iti recomand sa mananci cat mai des varza, dovleac, spanac, morcovi, telina si ardei. Acestea au un continut ridicat de vitamine (A, C, E, K), magneziu si antioxidanti, care ajuta ogranismul sa metabolizeze celulele grase.



b2) Cartofii contin potasiu, vitamina C, calciu si fibre (ofera elasticitate pielii) si reprezinta un prieten de nadejde in lupta pe care o ducem cu celulita. Consuma cartofi copti, fierti sau preparati la aburi impreuna cu branza, iaurt dietetic sau legume fierte).

Sfat: Renunta la chipsurile din cartofi, la cartofii pai prajiti in baie de ulei.

2. Consuma oua



Ouale sunt cunoscute pentru capacitatea lor foarte mare de detoxifiere reprezentand, totodata, o sursa bogata de proteine. Foloseste-le la micul dejun (doua oua de trei ori pe saptamana) si pregateste-ti o masa sanatoasa: omleta, prajite in unt sau ulei de palmier, fierte sau coapte.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 Octombrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.