Celebrul bucatar Petrisor Tanase ne propune o reteta de rulada de porc delicioasa care te va ridica la rang de super-bucatareasa in ochii celor dragi. Fii fara grija! Prepararea nu este complicata!
Timp de preparare: 1h 30 min.
4 - 6 portii
Ingrediente:
- 2 kg piept de porc fara os
- 1 ceapa taiata felii
- 1 morcov taiat felii
- 150 ml vin alb
- sfoara pentru legat.
Ingrediente pentru umplutura:
- 200 g carne tocata
- 100 g caise uscate, taiate pe jumatate
- ½ lingurita de coriandru boabe
- 1 ou
- sare, piper Mikado.
Nota: Ingredientele speciale din aceasta reteta sunt disponibile in magazinele Lidl
Mod de preparare:
1. Amestecam carnea pentru umplutura cu condimentele (sare, piper si corinadru) si oul.
2. Intindem pieptul de porc si il ungem cu pasta de carne, adaugam caisele confiate si il rulam, apoi il legam cu sfoara.
3. Punem rulada intr-o tava si adaugam feliile de morcovi si ceapa. O introducem la cuptor la o temperatura de 180° C, timp de 60 de minute, iar din cand in cand adaugam putina apa.
4. Dupa rumenire adaugam vinul, acoperim vasul cu o folie de aluminiu si o lasam inca 20 de minute la cuptor la o temperatura de 150° C.
- Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice.
- Mâncăruri de Crăciun - Sărbători alături de cei dragi savurând preparate de Crăciun cu aromă de drag și dragoste d-acasă
- Călătorie culinară prin Asia, fără pașaport: Parcul Titan găzduiește cea de- a 5-a ediție Asian Food Fest, între 23 și 25 mai
- Secretele unui meniu festiv complet: De la platouri reci la deserturi spectaculoase
5. O servim fierbinte, cu garnitura de cartofi sau legume.