Setari Cookie-uri

CULORILE care previn CANCERUL, recomandate de Dr. Oz

Dieta este un instrument foarte bun in lupta impotriva cancerului. Culoarea este unul dintre cei mai buni indicatori ai beneficiilor pentru sanatate pe care ti le pot oferi legumele.

Cand consumi toate culorile legumelor, o multime de nutrienti care lupta impotriva bolilor si vitamine ajung in organismul tau. Afla de ce si cum ar trebui sa le adaugi in dieta ta.

1. Alimentele rosii lupta impotriva cancerului pancreatic si ovarian

Rosiile protejeaza impotriva cancerului ovarian, a demonstrat un studiu realizat in California la care au participat peste 13.000 de femei. Un consum de jumatate de ceasca de rosii, minimum de 5 ori pe saptamana poate reduce cu pana la 60% riscul de a dezvolva cancer ovarian.

Un alt studiu, realizat in Canada, a stabilit o legatura intre consumul de rosii si scaderea riscului de cancer pancreatic. Licopenul este substanta protectoare care lupta impotriva cancerului si se gaseste in abundenta in rosii si alte alimente precum ardeiul rosu si fructe de padure rosii. Incearca sa consumi macar unul dintre aceste alimente cel putin o data pe zi.

Citește și:

Citeste continuarea articolului pe Realitatea.net

foto prima pagina: fructe proaspete, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
5 Noiembrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.