Saleurile cu cascaval sunt practice, economice si pregatite oricand sa alunge senzatia de foame dintre mese.
Gata numaidecat, bune si fragede zile intregi la rand! Aceasta este descrierea unora dintre cele mai savuroase, satioase si adorate gustari ale copilariei noastre.
Descopera una dintre cele mai simple, dar si delicioase retete care surprinde perfect definitia expresiei „gust ca la mama acasa”:
Foto interior si prima pagina: produse de patiserie, Shutterstock
Ingrediente:
- 350 g faina
- 3 oua
- 150 g smantana
- 200 g unt Premium Natural Koliba
- 300 g cascaval clasic Koliba
- 1/4 lingurita sare
Mod de preparare:
Pune untul (la temperatura camerei), doua oua, 200 g cascaval ras, smantana si sarea intr-un bol. Amesteca ingredientele cu mana pana formezi un aluat. Framanta aluatul pe suprafata de lucru tapetata cu faina. Acopera aluatul cu folie alimentara si baga-l la frigider 2 ore.
Scoate aluatul si intinde-l cu sucitorul, pe suprafata de lucru, pana cand foaia are grosimea de 0.5 cm. Bate oul ramas intr-un bol si unge foaia cu el. Presara restul de cascaval ras pe deasupra. Taie foaia fasii de 10 cm lungime si 2 cm latime, cu ajutorul unui cutit.
- Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice.
- Mihaela Rădulescu, prima aniversare fără Felix Baumgartner: Acest lucru, în fiecare zi, îmi va frânge inima...
- Uranus retrograd lovește din temelii. Zodiile care fac salturi spectaculoase în viață. Te afli printre ele?
- Nadia Comăneci, Pasărea Măiastră a României: Cum a schimbat istoria cu primul 10 la Olimpiada de la Montreal?
Pune o foaie de copt in tava si incepe sa asezi saleurile. Baga tava la cuptor, aproximativ 30 de minute sau pana cand incep sa se rumeneasca.
Saleurile cu unt si cascaval Koliba sunt delicioase atat calde, cat si reci si reprezinta gustarea ideala dintre mese. Pot fi consumate atat la scoala, de copii, cat si la serviciu, de parinti.