Ouale rosii sunt unul dintre ingredientele principale ale sarbatorii pascale, insa acestea trebuie consumate cu atentie, pentru a preveni intoxicatiile alimentare.
Ouale sunt o componenta cheie a unui mic dejun sanatos. Desi prezinta o valoare nutritionala ridicata, ouale sunt totodata foarte perisabile. Contaminate cu bacterii, pot produce intoxicatie alimentara, manifestata prin crampe abdominale si alte disconforturi. Bacteriile precum salmonella pot fi prezente chiar si in conditiile in care oul are coaja intacta, scrie sfatulmedicului.ro.
Iata cateva masuri de precautie caree trebuie sa fie riguros respectate:
- Cumparati oua numai din locuri avizate sanitar si care sunt depozitate in frigidere. Transportati ouale cat mai rapid la domiciliu si depozitati-le in frigider in cutia de carton in care le-ati cumparat si cautati cel mai racoros loc al frigiderului (nu pe usa). Daca drumul spre casa dureaza mai mult de 30 de minute sau este o zi torida, depozitati ouale intr-o cutie frigorifica.
- Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice.
- De unde iti poti cumpara online ochelari de soare originali?
- Fotografie de colecție cu Dani Oțil, alături de mama și fratele său. Mesajul emoționant al prezentatorului tv
- Piese pe care le poți purta în acest sezon și le vei iubi pentru totdeauna cu Levi's
Citeste continuarea pe Realitatea.net
foto prima pagina: Sunlike, Shutterstock