Cum se prepara ceaiul din coji de cartof si la ce este bun?
Din ce in ce mai multe persoane au inceput sa foloseasca tratamentele naturiste inaintea medicamentelor pentru ca acestea nu au reacrii adverse impotriva organismului. In plus, in cazul multor afectiuni, leacurile naturale dau rezultate rapide si chiar uimitoare.
Ei bine, poate nu stiai, dar cea mai importanta parte a cartofului este coaja. Aceasta are culori de la brun pana la rosu, galben sau chiar violet inchis. Coaja cartofilor contine pigmenti (flavonoide) cu actiune antioxidanta si antitumorala, vitamine din complexul B, fibre alimentare, compusi fenolici cu efect de reglaj asupra activitatii cardiace.
Daca vrei sa pastrezi toata aceasta bogatie de substante active, poti prepara un decoct de coji de cartofi. Acesta este un remediu la indemana si simplu de obtinut, cu rezultate remarcabile in boli grave.
Cum prepari decoctul (ceaiul) din coji de cartofi?
- Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice.
- Galerie foto: Jurnal de călătorie - 7 zile în Cipru, una dintre cele mai frumoase și mai sigure destinații de călătorie din lume
- Puya, moment memorabil la un concert din Bârlad. Fanii au aruncat cu pantofi pe scenă
- Șuie Paparude acceptă provocarea Red Bull SoundClash 2024 și intră în luptă cu Connect-R
Citeste continuarea pe Realitatea.net
foto interior si prima pagina: IgorGolovniov, Shutterstock