Scortisoara nu trebuie sa lipseasca din casa ta
Scortisoara este unul dintre cele mai vechi condimente cunoscute de om, fiind folosita sute de ani pentru proprietatile sale medicinale. Este important, insa, sa stiti ca pe piata se gasesc doua sortimente de scortisoara, Cassia (sortimentul mai ieftin pe care il gasim in orice magazin) si Ceylon (scortisoara adevarata, care este mai scumpa si care poate fi achizitionata, de regula, in magazinele naturiste).
Diferenta dintre ele consta in faptul ca tipul Cassia contine doze mari dintr-un compus toxic, cumarina. Ambele varietati de scortisoara ofera beneficii pentru sanatate, dar scortisoara Ceylon are cantitati mult mai mici de cumarina, ceea ce o face foarte sigura pentru consumul regulat, chiar si la cateva lingurite pe zi, scrie bzi.ro.
Iata cateva dintre motivele pentru care scortisoara trebuie sa se afle mereu in bucataria ta:
- Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice.
- Galerie foto: Jurnal de călătorie - 7 zile în Cipru, una dintre cele mai frumoase și mai sigure destinații de călătorie din lume
- Cocktailuri cu lichior: 5 combinații răcoritoare pentru zilele de vară
- Black Friday 2023: Reduceri la Vegis.ro, Complice, Floria, Niavis, Ikanos, Workspace Studio
1. Scortisoara este bogata in antioxidanti
2. Lupta cu infectiile cauzate de bacterii si ciuperci
3. Are proprietati antiinflamatoare
Citeste continuarea pe Realitatea.net
foto interior si prima pagina: Leszek Glasner, Shutterstock