Star Foods este prima companie producatoare de chipsuri din Romania care inoveaza in linie cu asteptarile consumatorilor, reducand semnificativ din continutul de sare si grasimi saturate ale chipsurilor Lays. Prin aceasta, Lays face inca un pas in a-si dezvolta gama de produse in concordanta cu promisiunea facuta consumatorilor: aceea de a produce mereu chipsuri mai bune pentru tine.
“Inovatia e motorul business-ului nostru, si suntem hotarati sa incurajam inovatia ce satisface dorintele si asteptarile consumatorilor. Aceasta viziune ne-a permis sa fim lideri pe piata de chips-uri. Ca lideri, nu puteam sa venim doar cu un produs inovator, ci am ales sa renovam intreaga gama Lay’s, producand chipsuri “mai bune pentru tine”. Practic, ne consolidam promisiunea de a crea snacks-uri mai bune si asteptam ca rezultatele noastre de vanzari sa confirme ca intr-acolo se indreapta viitorul”, a declarat Sotirios Yannopoulos, General Manager Star Foods Romania.
Renovarea portofoliului Lay’s isi are originea in anumite tendinte remarcate la nivelul pietei de snacks-uri si chips-uri in particular, dar si in general, la nivelul pietei de produse alimentare. Aceste tendinte se concretizeaza intr-o preocupare din ce in ce mai mare fata de aspectele legate de sanatate si, implicit, fata de o parte din ingredientele pe care le contin produsele.
Conform studiului realizat de catre Star Foods in vara anului trecut, consumatorii s-au aratat ingrijorati in principal de coloranti artificiali (peste 90% din respondenti), conservanti (85%), grasimi saturate (75%) si sare (65%) (Sursa: Source: H&W study, Aug08).
Potrivit acestui studiu, consumatorii au enumerat pe lista lor de prioritati pentru un chips mai bun urmatoarele aspecte: eliminarea E-urilor, eliminarea conservantilor si colorantilor artificiali, un continut mai mic de grasimi, un continut mai mic de sare. “Incepand cu 2007, Star Foods a fost prima companie din piata care a oferit chips-uri fara conservanti si coloranti
- Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice.
- Horoscop Dragoste Mai 2025: Între furtuni emoționale și pasiuni mistuitoare, iubirea ne trece prin probele destinului
- 4 Februarie: Venus intră în Berbec pentru a ne învăța să iubim fără frică. Rupem lanțurile trecutului
- Imperfecțiunile fac arta cu adevărat umană – Interviu EXCLUSIV cu René Le Feuvre, de la ferma de mango pe scenele din Europa